Pokrmy z ryb

Pokrmy z ryb - chutné a jednoduché recepty

127 recepty

Prohlédněte si ty nejlahodnější recepty z kategorie Pokrmy z ryb. Zde najdete 127 skvělých receptů, z nichž si vybere zaručeně každý. Na přípravu receptů z kategorie Pokrmy z ryb si vyhraďte v průměru 10 - 120 minut. Přesný čas přípravy najdete u každého receptu zvlášť, stejně jako přesný počet porcí, které vám z receptu vyjdou. Pokud si nemůžete vybrat z množství receptů, na tyto velmi populární - Jemná rybičková pomazánka, Grilovaná makrela recept, Vynikající krevety na česneku, Nejlepší tuňáková pomazánka, po slavnostní příležitosti.

Halibut s fenyklem, pórkem, olivami a citrusy pečený v papilotě

Máte rádi ryby? Vyzkoušejte halibuta pečeného s fenyklem a dalšími surovinami v papilotě. Takto upravená ryba se skvěle hodí například k lehkému salátu.

Smažená ryba z mražených filetů

Tento recept je skvělý pro rychlé a chutné smažené rybí filé přímo z mrazáku. Je vynikající jako hlavní jídlo se zeleninovou přílohou.

Rybí filet na zelenině

Skvělý a zdravý recept na rybí filet na zelenině, který je plný chuti a vitaminů. Ideální volba pro zdravý oběd nebo večeři.

Filety z pstruha se zeleninou

Toto je jednoduchý a chutný recept na filety z pstruha se zeleninou.

Rybí filet v troubě

Chutné a zdravé rybí filet, připravené v troubě.

Treska se šparglí

Jednoduchý recept, typ ryby si můžete vybrat podle chuti

Pstruh na grilu v alobalu

Tento recept vám ukáže, jak připravit lahodného pstruha na grilu v alobalu. Alobal pomáhá udržet šťavnatost ryb a zároveň jim dodává vynikající chuť. Je to ideální volba pro letní grilování.

Losos s bramborami z jednoho plechu

Rychlá a jednoduchá večeře nebo oběd

Tuňákový salát s tvarohem

Tento salát je lehký, jemně pikantní a chutná svěže.

Těstoviny s tuňákem pro děti

Rychlé a jednoduché těstoviny nejen pro děti

Pangasius na másle

Pangasius na másle je jednoduché a chutné jídlo, které jistě potěší každého milovníka ryb.

Tataki s wasabi omáčkou

Tataki s wasabi omáčkou je tradiční japonské jídlo, které skládá z lehce opékané ryby nebo masa, které je poté nakrájeno na tenké plátky a podáváno s omáčkou wasabi. Tento recept je ideální pro milovníky japonské kuchyně.

Losos na pánvi

Recept na nejlepší marinádu na losos, jakou jste kdy připravovali.
INZERCE