INZERCE

Špenátové noky se smetanou

Gnocchi se špenátem, smetanou a slaninou jsou jedním z těch lahodných pokrmů, které lze připravit během chvilky a jsou velkým hitem.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 1 Balení noků balení smetany g špenátu balení slaniny nakrájené na kostičky Přidáno do
  • extra panenský olivový olej Sůl podle chuti Přidáno do
INZERCE

Postup

20 min.
1. Krok

Postup přípravy noků se špenátem, smetanou a slaninou je velmi jednoduchý. Pokud použijete čerstvý špenát, omyjte ho, oloupejte a blanšírujte 15-20 minut. Pokud použijete mražený, blanšírujte ho jednoduše 7 minut.

2. Krok

Na pánev nalijte trochu extra panenského olivového oleje a přidejte slaninu. Slaninu opečte a až bude křupavá, přidejte dobře vymačkaný špenát. Nechte ho asi 5 minut povařit. Nakonec přidejte smetanu na vaření a vmíchejte trochu strouhaného sýra.

3. Krok

Mezitím postavte na sporák hrnec s osolenou vodou. Když se začne vařit, přidejte noky. Počkejte, až vyplavou na povrch. Obvykle stačí 2 minuty. Poté je slijte a nasypte do hrnce se špenátem a slaninovým krémem. Gnocchi s omáčkou dobře promíchejte. Gnocchi se špenátem, smetanou a slaninou podávejte na talíři ještě horké.

4. Krok

Můžete také přidat strouhaný sýr, aby byl pokrm ještě chutnější.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Sušení

28 recepty

Rýže

176 recepty

Dršťky

118 recepty

Saláty

267 recepty

Mascarpone

131 recepty

Vánoční

84 recepty

Dýně

51 recepty

Snídaně

664 recepty

Oběd

2815 recepty

Pečivo

534 recepty

Masové pokrmy

1380 recepty