INZERCE

Zdroj: dulezidar from Getty Images

Šparglová polévka s bramborami

Recept na chutnou a jednoduchou šparglovou polévku s bramborami.

INZERCE

Ingredience

porce
4

Hlavní suroviny

  • 500 g Chřest Přidáno do
  • 2 ks Brambory Přidáno do
  • 1 ks cibule Přidáno do
  • 2 ks stroužky česneku Přidáno do

Nástroje

  • 1 Lžíce olivový olej Přidáno do
  • 1 šálek Vývar Přidáno do
  • 1 ks Sůl a mleté černé pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Připravte a nakrájejte všechny ingredience. Chřest očistěte a nakrájejte, brambory oloupejte a nakrájejte na kostky, cibuli a česnek nakrájejte najemno.

2. Krok

Na pánvi rozehřejte olivový olej, přidejte cibuli a česnek a restujte, dokud nebude cibule průhledná.

3. Krok

Přidejte brambory a chřest, všechno promíchejte a několik minut restujte. Poté přilijte vývar a nechte dušit do poloměkka.

4. Krok

Po uvaření polévku rozmixujte ponorným mixérem do hladka. Podle potřeby můžete přidat více vývaru nebo vody, pokud je polévka příliš hustá.

INZERCE
5. Krok

Podávejte teplé. Polévku ozdobte několika vařenými chřestem a kousky brambor na vrchu. Dobrou chuť!

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

134 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

570 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1422 recepty

Saláty

274 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image Iwa

Šparglová polévka s bramborami

Recept na chutnou a jednoduchou šparglovou polévku s bramborami.

30
Zápis
4
Počet porcí
Postup
1. Krok

Připravte a nakrájejte všechny ingredience. Chřest očistěte a nakrájejte, brambory oloupejte a nakrájejte na kostky, cibuli a česnek nakrájejte najemno.

2. Krok

Na pánvi rozehřejte olivový olej, přidejte cibuli a česnek a restujte, dokud nebude cibule průhledná.

3. Krok

Přidejte brambory a chřest, všechno promíchejte a několik minut restujte. Poté přilijte vývar a nechte dušit do poloměkka.

4. Krok

Po uvaření polévku rozmixujte ponorným mixérem do hladka. Podle potřeby můžete přidat více vývaru nebo vody, pokud je polévka příliš hustá.

5. Krok

Podávejte teplé. Polévku ozdobte několika vařenými chřestem a kousky brambor na vrchu. Dobrou chuť!

Ingredience
Hlavní suroviny
500 g
Chřest
2 ks
Brambory
1 ks
cibule
2 ks
stroužky česneku
Nástroje
1 Lžíce
olivový olej
1 šálek
Vývar
1 ks
Sůl a mleté černé pepř