INZERCE

Zdroj: Pixabay

Smažené karbanátky

Tradiční český smažené karbanátky recept, které jsou skvělým doplňkem k bramborám, rýži nebo těstovinám. Karbanátky jsou jemné, šťavnaté a chutné, a to díky kvalitním surovinám včetně vepřového masa a cibule.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g vepřového masa Přidáno do
  • 1 velká cibule Přidáno do
  • 2 vejce Přidáno do
  • 2 Lžíce hladké mouky Přidáno do
  • sůl a pepř podle chuti Přidáno do
  • trochu oleje na smažení Přidáno do
INZERCE

Postup

40 min.
1. Krok

Maso nakrájíme na menší kousky a spolu s oloupanou cibulí ho dáme do mixéru. Všechno spolu rozmixujeme na hladkou směs.

2. Krok

Do směsi přidáme vejce, mouku, sůl a pepř. Všechno pečlivě promícháme.

3. Krok

Na pánvi rozehřejeme olej a lžící na něj klademe každý smažený karbanátek. Smažíme z obou stran dozlatova.

4. Krok

Hotové karbanátky podáváme s bramborem, rýží nebo těstovinami.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

566 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1415 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty