INZERCE

Zdroj: Pixabay

Smažené karbanátky

Tradiční český smažené karbanátky recept, které jsou skvělým doplňkem k bramborám, rýži nebo těstovinám. Karbanátky jsou jemné, šťavnaté a chutné, a to díky kvalitním surovinám včetně vepřového masa a cibule.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g vepřového masa Přidáno do
  • 1 velká cibule Přidáno do
  • 2 vejce Přidáno do
  • 2 Lžíce hladké mouky Přidáno do
  • sůl a pepř podle chuti Přidáno do
  • trochu oleje na smažení Přidáno do
INZERCE

Postup

40 min.
1. Krok

Maso nakrájíme na menší kousky a spolu s oloupanou cibulí ho dáme do mixéru. Všechno spolu rozmixujeme na hladkou směs.

2. Krok

Do směsi přidáme vejce, mouku, sůl a pepř. Všechno pečlivě promícháme.

3. Krok

Na pánvi rozehřejeme olej a lžící na něj klademe každý smažený karbanátek. Smažíme z obou stran dozlatova.

4. Krok

Hotové karbanátky podáváme s bramborem, rýží nebo těstovinami.

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Masové pokrmy

1175 recepty

Cizrna

17 recepty

Dezert

1636 recepty

Dorty

291 recepty

Snídaně

511 recepty

Smoothies

27 recepty

Pečení

1877 recepty

Rýže

155 recepty

Mascarpone

101 recepty