INZERCE
Ravioli plněné masem

Ravioli plněné masem

Ravioli jsou italské těstoviny plněné mletým masem a nastrouhaným parmezánem.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 3 ks Plátky pancetty Přidáno do
  • 3 ks stroužky česneku Přidáno do
  • 227 g mleté maso Přidáno do
  • 12 čl Suché listy oregana Přidáno do
  • 125 ml Nasekaná petrželová nať Přidáno do
  • 14 šálky parmazán Přidáno do
  • 12 čl Sůl Přidáno do
  • 2 ks žloutek Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Na pánvi opečeme pancettu.

Ravioli plněné masem - krok přípravy 1

Zdroj: Youtube

2. Krok

Po chvíli přidáme k pancettě mleté maso s česnekem.

Ravioli plněné masem - krok přípravy 1

Zdroj: Youtube

3. Krok

Mleté maso ochutíme solí a oregánem. Vaříme přibližně 8 minut.

Ravioli plněné masem - krok přípravy 1

Zdroj: Youtube

4. Krok

Později do směsi přidáme nasekanou petrželovou natě a nastrouhaný sýr.

Ravioli plněné masem - krok přípravy 1

Zdroj: Youtube

INZERCE
5. Krok

Takto připravenou masovou směs necháme chvíli vychladit a poté do ní zamícháme žloutky.

Ravioli plněné masem - krok přípravy 1

Zdroj: Youtube

6. Krok

Na přípravu ravioli použijeme formu určenou k tomu. Položíme do ní jeden plát těsta, který naplníme masovou směsí. Těsto mezi náplní potřeme rozšlehaným vejcem.

Ravioli plněné masem - krok přípravy 1

Zdroj: Youtube

7. Krok

Na vrch položíme druhý plát cesty a válečkem dobře projdeme shora dolů.

Ravioli plněné masem - krok přípravy 1

Zdroj: Youtube

8. Krok

Často vysypeme z formy a jednotlivé čtverečky vystřihneme.

Ravioli plněné masem - krok přípravy 1

Zdroj: Youtube

INZERCE
9. Krok

Ravioli necháme sušit na vzduchu alespoň 4 hodiny. Mražené vydrží až měsíc.

10. Krok

Ravioli vaříme ve slané vodě přibližně 5 minut, respektive dokud nevyplavou na vrch.

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

134 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

570 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1422 recepty

Saláty

274 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image Iwa

Ravioli plněné masem

Ravioli jsou italské těstoviny plněné mletým masem a nastrouhaným parmezánem.

30
Zápis
4
Počet porcí
Postup
1. Krok

Na pánvi opečeme pancettu.

2. Krok

Po chvíli přidáme k pancettě mleté maso s česnekem.

3. Krok

Mleté maso ochutíme solí a oregánem. Vaříme přibližně 8 minut.

4. Krok

Později do směsi přidáme nasekanou petrželovou natě a nastrouhaný sýr.

5. Krok

Takto připravenou masovou směs necháme chvíli vychladit a poté do ní zamícháme žloutky.

6. Krok

Na přípravu ravioli použijeme formu určenou k tomu. Položíme do ní jeden plát těsta, který naplníme masovou směsí. Těsto mezi náplní potřeme rozšlehaným vejcem.

7. Krok

Na vrch položíme druhý plát cesty a válečkem dobře projdeme shora dolů.

8. Krok

Často vysypeme z formy a jednotlivé čtverečky vystřihneme.

9. Krok

Ravioli necháme sušit na vzduchu alespoň 4 hodiny. Mražené vydrží až měsíc.

10. Krok

Ravioli vaříme ve slané vodě přibližně 5 minut, respektive dokud nevyplavou na vrch.

Ingredience
3 ks
Plátky pancetty
3 ks
stroužky česneku
227 g
mleté maso
12 čl
Suché listy oregana
125 ml
Nasekaná petrželová nať
14 šálky
parmazán
12 čl
Sůl
2 ks
žloutek