INZERCE

Pelmeně

Pelmeně- recept na sibiřské ravioly plněné masem

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g hladké mouky Přidáno do
  • 100 ml vody Přidáno do
  • 105 vejce Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • 400 g mletého mäsa Přidáno do
  • olivový olej Přidáno do
  • pepř Přidáno do
  • zakysaná smetana Přidáno do
  • Bylinky Přidáno do
INZERCE

Postup

50 min.
1. Krok

Mouku dejte do důlku na prkénku, doprostřed přidejte vejce a začněte míchat vidličkou. Po troškách přidávejte sůl a vodu, aby se do těsta vstřebalo správné množství Těsto hněteme, dokud se nevytvoří hladká homogenní koule. Přikryjeme potravinovou fólií a necháme půl hodiny odpočívat v chladničce.

2. Krok

Nyní připravte náplň: na pánvi s extra panenským olivovým olejem zpěňte nakrájenou cibuli, přidejte mleté maso a za častého míchání vařte asi 15 minut. Osolte a opepřete a v případě potřeby přidejte trochu vody, aby se maso nepřichytilo ke dnu. Těsto rozválejte válečkem na tloušťku 2 milimetry. Vykrajujte kolečka o průměru 2 centimetry .

3. Krok

Do středu každého těsta dejte kopeček náplně. Navlhčete okraje a přeložte kolečko na polovinu, oba konce překryjte a okraje uzavřete. . Vařte je ve vroucí osolené vodě asi 2 minuty nebo dokud nevyplavou na povrch. Vyklopte je na plech. Když jsou hotové, scedíme je a ochutíme zakysanou smetanou a nasekanou pažitkou .

Podobné recepty

Klopsy z mletého masa

Tradiční recept na klopsy z mletého mäsa, který je oblíbený nejen mezi dětmi. Tentokrát vám představíme klopsy ve vynikající omáčce.

Polévka z mletého masa "Chilli Con Carne"

Vydatná a pikantní polévka, ideální pro příjemné jídlo v chladném počasí. Tato polévka je v naší rodině klasikou. Z receptu je jí hodně - takže se připravte na lahodné zbytky nebo jídlo do mrazáku, je protažená zeleninou a kořením, takže si můžete vychutnat všechny chutě mexické kuchyně.

Zelná polévka se smetanou

Recept na nejlepší zelnou polévku se zakysanou smetanou.

Šťavnaté knedlíčky pirohy

Ochutnejte východoevropskou specialitu, pirohy, které ohromí snadnou přípravou i chutí!

Krémové pikantní kuřecí fazolové bílé chilli

Tento příjemný a vydatný recept kombinuje chutné kuřecí maso s řadou aromatických koření, jemnými fazolemi a aromatickou zeleninou a vytváří krémové, pikantní, ale ne příliš ostré chilli, kterému se prostě nedá odolat.

Bramborové pirohy s bryndzou

Recept na vynikající bramborové pirohy s bryndzou, které jsou skvělým způsobem, jak využít zbytky vařených brambor, a skvěle poslouží jako hlavní jídlo při rodinném obědě.

"Rakott Krumpli" maďarská specialita

Toto je jeden z mých nejoblíbenějších maďarských receptů, který se v naší rodině dědí už po generace. Rakott Krumpli je maďarské jídlo, které se skládá z brambor, zakysané smetany, klobásy a vajec. Připravuje se jako nákyp, kdy se ingredience navrství na sebe. Je ideální pro chladné zimní dny a na rodinných sešlostech se vždy stane hitem.

Bezlepkové noky s brynzou

Tradiční slovenské halušky s brynzou, ale v bezlepkové verzi.

Podobné recepty

Klopsy z mletého masa

Tradiční recept na klopsy z mletého mäsa, který je oblíbený nejen mezi dětmi. Tentokrát vám představíme klopsy ve vynikající omáčce.

Polévka z mletého masa "Chilli Con Carne"

Vydatná a pikantní polévka, ideální pro příjemné jídlo v chladném počasí. Tato polévka je v naší rodině klasikou. Z receptu je jí hodně - takže se připravte na lahodné zbytky nebo jídlo do mrazáku, je protažená zeleninou a kořením, takže si můžete vychutnat všechny chutě mexické kuchyně.

Zelná polévka se smetanou

Recept na nejlepší zelnou polévku se zakysanou smetanou.

Šťavnaté knedlíčky pirohy

Ochutnejte východoevropskou specialitu, pirohy, které ohromí snadnou přípravou i chutí!

Krémové pikantní kuřecí fazolové bílé chilli

Tento příjemný a vydatný recept kombinuje chutné kuřecí maso s řadou aromatických koření, jemnými fazolemi a aromatickou zeleninou a vytváří krémové, pikantní, ale ne příliš ostré chilli, kterému se prostě nedá odolat.

Bramborové pirohy s bryndzou

Recept na vynikající bramborové pirohy s bryndzou, které jsou skvělým způsobem, jak využít zbytky vařených brambor, a skvěle poslouží jako hlavní jídlo při rodinném obědě.

"Rakott Krumpli" maďarská specialita

Toto je jeden z mých nejoblíbenějších maďarských receptů, který se v naší rodině dědí už po generace. Rakott Krumpli je maďarské jídlo, které se skládá z brambor, zakysané smetany, klobásy a vajec. Připravuje se jako nákyp, kdy se ingredience navrství na sebe. Je ideální pro chladné zimní dny a na rodinných sešlostech se vždy stane hitem.

Bezlepkové noky s brynzou

Tradiční slovenské halušky s brynzou, ale v bezlepkové verzi.

Reels

Nové