INZERCE

Nadýchané květákové placičky

Tyto květákové placičky jsou plné aromatického koření, čerstvé zeleniny a vydatných obilovin! Květákové placičky jsou lahodným pokrmem, který vás jistě potěší!

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 1 velký květák Přidáno do
  • 2 vejce Přidáno do
  • 100 g hladké mouky Přidáno do
  • 1 lžička soli Přidáno do
  • 1 lžička čerstvě mletého pepře Přidáno do
  • olej na smažení Přidáno do
INZERCE

Postup

20 min.
1. Krok

Uvařte květák na měkko, následně rozmačkejte v mixéru na hladkou kaši.

2. Krok

Smíchejte vejce, mouku, sůl a pepř dohromady v míse.

3. Krok

Přidejte rozmačkaný květák a promíchejte.

4. Krok

Na pánvi rozehřejte olej a lžící naklepávejte placičky. Smažte z obou stran na zlatavou barvu.

5. Krok

Podávejte teplé s oblíbeným dipem.

6. Krok

Nechte si chutnat!

Podobné recepty

Bramboráky

Bramboráky, české bramboráky, jsou bezpochyby součástí klasické české kuchyně. Voní po česneku a majoránce, bez nichž se recept neobejde. Jejich příprava je snadná a zaručuji, že si na nich pochutnáte!

Tzatziki

Tzatziky jsou klasickým řeckým pokrmem z jogurtu, okurek, česneku a kopru, který se skvěle hodí jako příloha ke grilovaným masům nebo jako hvězda příštího talíře mezze. Jdeme na ně!

Banánovo-jablečné palačinky

Recept na rychlé a naše oblíbené banánovo-jablečné palačinky, které připravuji pro své děti.

Jak vyrobit zdravý veganský falafel

Tyto falafely, jejichž hlavní složkou je cizrna, jsou nejen syté, ale také levné, rychlé a chutné!

Bavorské bramborové placky "Reiberdatschi"

Vždycky ráda vařím Reiberdatschi pro svou rodinu, zejména když je venku chladno a chceme něco útulného. Je to typické bavorské jídlo, které je oblíbené v mnoha jihoněmeckých domácnostech. Jsou křupavé, pikantní a neuvěřitelně chutné, zvlášť když se podávají s čerstvou jablečnou omáčkou.

Nejlepší květákové kari

Květák na kari je zdravé, výživné a chutné jídlo, které je dokonale vyvážené v chutích a texturách. Toto jídlo je vhodné pro vegetariány a všechny milovníky indické kuchyně.

Rajčatový krém

Rajčatový krém je klasická polévka, která zahřeje v chladných dnech a osvěží v horkém létě. Svojí jednoduchostí a rychlou přípravou potěší každého milovníka polévek.

Podobné recepty

Bramboráky

Bramboráky, české bramboráky, jsou bezpochyby součástí klasické české kuchyně. Voní po česneku a majoránce, bez nichž se recept neobejde. Jejich příprava je snadná a zaručuji, že si na nich pochutnáte!

Tzatziki

Tzatziky jsou klasickým řeckým pokrmem z jogurtu, okurek, česneku a kopru, který se skvěle hodí jako příloha ke grilovaným masům nebo jako hvězda příštího talíře mezze. Jdeme na ně!

Banánovo-jablečné palačinky

Recept na rychlé a naše oblíbené banánovo-jablečné palačinky, které připravuji pro své děti.

Jak vyrobit zdravý veganský falafel

Tyto falafely, jejichž hlavní složkou je cizrna, jsou nejen syté, ale také levné, rychlé a chutné!

Bavorské bramborové placky "Reiberdatschi"

Vždycky ráda vařím Reiberdatschi pro svou rodinu, zejména když je venku chladno a chceme něco útulného. Je to typické bavorské jídlo, které je oblíbené v mnoha jihoněmeckých domácnostech. Jsou křupavé, pikantní a neuvěřitelně chutné, zvlášť když se podávají s čerstvou jablečnou omáčkou.

Nejlepší květákové kari

Květák na kari je zdravé, výživné a chutné jídlo, které je dokonale vyvážené v chutích a texturách. Toto jídlo je vhodné pro vegetariány a všechny milovníky indické kuchyně.

Rajčatový krém

Rajčatový krém je klasická polévka, která zahřeje v chladných dnech a osvěží v horkém létě. Svojí jednoduchostí a rychlou přípravou potěší každého milovníka polévek.

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Masové pokrmy

1090 recepty

Snídaně

448 recepty

Saláty

199 recepty

Zapečené

377 recepty

Oběd

2171 recepty

Pečivo

475 recepty

Dorty

256 recepty