INZERCE

Zdroj: FB: Vaše oblíbené recepty

Maďarský guláš s noky

Recept na maďarský guláš s noky, jehož příprava trvá déle, ale rozhodně stojí za to.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g Hovězí maso Přidáno do
  • 2 kus velké cibule Přidáno do
  • 3 hřebíček Česnek Přidáno do
  • 1 kus červená paprika Přidáno do
  • 1 kus chilli paprička Přidáno do
  • 2 kus Mrkev Přidáno do
  • 200 g Brambory Přidáno do
  • 1 Lžíce Sladká paprika Přidáno do
  • 2 lžíce oleje Přidáno do
  • sůl, pepř Přidáno do
  • 200 g Hrubá mouka Přidáno do
  • 1 kus vejce Přidáno do
  • mléko Přidáno do
  • prášek do pečiva Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

150 min.
1. Krok

Maso omyjte, osušte a nakrájejte na větší kostky. Cibuli a česnek nakrájejte nadrobno, papriku a chilli papričku na menší kousky. Mrkev a brambory nakrájejte na větší kousky.

2. Krok

Na pánvi rozehřejte olej a přidejte nakrájenou cibuli, česnek, papriku a chilli papričku. Smažte je asi 5 minut, dokud cibule nezačne sklovatět.

3. Krok

Poté přidejte maso a opečte ho ze všech stran. Maso se při smažení zatáhne a lépe si zachová šťávu.

4. Krok

Pak přidejte nakrájenou mrkev, brambory, proložte masem a posypte sladkou paprikou. Nakonec guláš podlijte vodou, aby byly všechny ingredience zakryté. Maďarský guláš vařte asi hodinu a půl, dokud maso zcela nezměkne.

INZERCE
5. Krok

Mezitím si připravte noky. Smíchejte mouku s vejcem, přidejte špetku soli, prášek do pečiva a postupně přidávejte mléko, dokud nedosáhnete husté konzistence.

6. Krok

Gnocchi volně protlačte struhadlem přímo do vroucí vody. Vařte je asi 5 minut, dokud nevyplavou na hladinu.

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

134 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

570 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1421 recepty

Saláty

274 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image Iwa

Maďarský guláš s noky

Recept na maďarský guláš s noky, jehož příprava trvá déle, ale rozhodně stojí za to.

150
Zápis
4
Počet porcí
Postup
1. Krok

Maso omyjte, osušte a nakrájejte na větší kostky. Cibuli a česnek nakrájejte nadrobno, papriku a chilli papričku na menší kousky. Mrkev a brambory nakrájejte na větší kousky.

2. Krok

Na pánvi rozehřejte olej a přidejte nakrájenou cibuli, česnek, papriku a chilli papričku. Smažte je asi 5 minut, dokud cibule nezačne sklovatět.

3. Krok

Poté přidejte maso a opečte ho ze všech stran. Maso se při smažení zatáhne a lépe si zachová šťávu.

4. Krok

Pak přidejte nakrájenou mrkev, brambory, proložte masem a posypte sladkou paprikou. Nakonec guláš podlijte vodou, aby byly všechny ingredience zakryté. Maďarský guláš vařte asi hodinu a půl, dokud maso zcela nezměkne.

5. Krok

Mezitím si připravte noky. Smíchejte mouku s vejcem, přidejte špetku soli, prášek do pečiva a postupně přidávejte mléko, dokud nedosáhnete husté konzistence.

6. Krok

Gnocchi volně protlačte struhadlem přímo do vroucí vody. Vařte je asi 5 minut, dokud nevyplavou na hladinu.

Ingredience
500 g
Hovězí maso
2 kus
velké cibule
3 hřebíček
Česnek
1 kus
červená paprika
1 kus
chilli paprička
2 kus
Mrkev
200 g
Brambory
1 Lžíce
Sladká paprika
2 lžíce
oleje
sůl, pepř
200 g
Hrubá mouka
1 kus
vejce
mléko
prášek do pečiva