:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/O0Hir6mDpcml8Nnp-7_8/5eaab2e89b9dfba6f65c1c1d5dc0ab.jpeg)
Zdroj: Joshua Resnick from Canva
Křupavá cibule
Křupavá cibule je lahodná svačinka nebo koření, které dodá každému pokrmu křupavost a špetku chuti. Ačkoli se to může zdát jako obtížný úkol, tento jednoduchý a rychlý recept dokáže opak.
Ingredience
- 2 velké cibule
- 100 gramy Mouka
- 1 litr olej na smažení
- štipka sůl
Nejnovější letáky
Výživové hodnoty a cena
Postup
Nakrájet cibuli na tenké plátky.
Nakrájejte cibuli na plátky a obalte je v mouce.
Zahřejte olej v pánvi.
Smažte plátky cibule v horkém oleji, dokud nebudou křupavé.
Odkapat cibuli na papírový ubrousek.
Posypat smažené cibulky trochou soli.
Podávejte teplé jako snack nebo použijte jako ozdobu k vašim oblíbeným jídlům.
Sdílejte recept s ostatními
Reels
NovéNejnovější recepty
Nejnovější recepty
Reels
NovéOblíbené recepty
Hlavní kategorie
Křupavá cibule
Křupavá cibule je lahodná svačinka nebo koření, které dodá každému pokrmu křupavost a špetku chuti. Ačkoli se to může zdát jako obtížný úkol, tento jednoduchý a rychlý recept dokáže opak.
Nakrájet cibuli na tenké plátky.
Nakrájejte cibuli na plátky a obalte je v mouce.
Zahřejte olej v pánvi.
Smažte plátky cibule v horkém oleji, dokud nebudou křupavé.
Odkapat cibuli na papírový ubrousek.
Posypat smažené cibulky trochou soli.
Podávejte teplé jako snack nebo použijte jako ozdobu k vašim oblíbeným jídlům.
Jak jste tento recept připravili?