INZERCE

Zdroj: FB: Varenie a Pečenie je Radosť

Křenová omáčka s hovězím masem a knedlíky

Klasická, ale chutná a zdravá křenová omáčka s hovězím masem a knedlíkem.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 400 g Hovězí maso Přidáno do
  • 2 ks Cibule Přidáno do
  • 2 stroužky Česnek Přidáno do
  • 150 g Křen Přidáno do
  • 400 ml Krém Přidáno do
  • sůl, pepř Přidáno do
  • 3 pl oleje Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

150 min.
1. Krok

Hovězí maso nejprve nakrájejte na menší kousky a osolte a opepřete. Pak ho vložíme na pánev s rozpáleným olejem a smažíme, dokud z každé strany pěkně nezhnědne.

2. Krok

Po opečení maso vyjměte z pánve a na stejném oleji orestujte nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Když zesklovatí, přidejte nasekaný křen a smažte další 2 minuty.

3. Krok

Poté maso přidejte zpět do pánve, zalijte smetanou a pomalu vařte asi 2 hodiny.

4. Krok

Po dvou hodinách dušení je maso krásně měkké a omáčka hustá a chutná. Podávejte s nakrájenými knedlíky.

INZERCE

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

134 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

570 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1422 recepty

Saláty

274 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image Iwa

Křenová omáčka s hovězím masem a knedlíky

Klasická, ale chutná a zdravá křenová omáčka s hovězím masem a knedlíkem.

150
Zápis
4
Počet porcí
Postup
1. Krok

Hovězí maso nejprve nakrájejte na menší kousky a osolte a opepřete. Pak ho vložíme na pánev s rozpáleným olejem a smažíme, dokud z každé strany pěkně nezhnědne.

2. Krok

Po opečení maso vyjměte z pánve a na stejném oleji orestujte nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Když zesklovatí, přidejte nasekaný křen a smažte další 2 minuty.

3. Krok

Poté maso přidejte zpět do pánve, zalijte smetanou a pomalu vařte asi 2 hodiny.

4. Krok

Po dvou hodinách dušení je maso krásně měkké a omáčka hustá a chutná. Podávejte s nakrájenými knedlíky.

Ingredience
400 g
Hovězí maso
2 ks
Cibule
2 stroužky
Česnek
150 g
Křen
400 ml
Krém
sůl, pepř
3 pl
oleje