INZERCE

Zdroj: NoirChocolate from Getty Images

Krémová polévka z kedlubny

Tato krémová polévka z kedlubny je vynikající volbou pro zdravou stravu. Je plná vitamínů a minerálů, snadno se připravuje a chutná skvěle.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 2 kus kedlubny Přidáno do
  • 2 kus mrkev Přidáno do
  • 1 kus cibule Přidáno do
  • 2 pl máslo Přidáno do
  • 112 l Buillon Přidáno do
  • 200 ml smetana na vaření Přidáno do
  • 1 kus bobkový list Přidáno do
  • 1 čl mletý černý pepř Přidáno do
  • 1 čl sůl Přidáno do
  • Opečený chléb Přidáno do
INZERCE

Postup

35 min.
1. Krok

Nakrájíme kohlrabi, mrkev a cibuli na malé kostičky.

2. Krok

Na pánvi rozpustíme máslo a zeleninu na ní orestujeme, dokud nebude měkká.

3. Krok

Přidáme koření a bobkový list.

4. Krok

Zalijeme vývarem a necháme vařit přibližně 20 minut.

5. Krok

Polévku mixujeme do hladka a přidáme smetanou na vaření. Necháme ještě chvíli povařit.

6. Krok

Podáváme teplé, posypané bylinkami dle chuti a s opečenými kousky chleba.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

566 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1414 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty