INZERCE
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/pajjy88UvYi2IMHYTQw4/63da90132025031cc59ccfc2f149a0.jpeg)
Zdroj: manyakotic from Getty Images
Hovězí maso na hrášku
Recept na vynikající hovězí maso dušené na hrášku.
      INZERCE
   
Ingredience
porce  
4
 - 500 g hovězí maso
- 200 g hrách
- 1 ks cibule
- 2 ks česnek
- 2 pl olej
- 1 čl mletá červená paprika
- 1 čl Sůl
- 1 čl mletý černý pepř
Nejnovější letáky
      INZERCE
   
Postup
 60 min.
1. Krok 
  Maso nakrájejte na menší kousky, osolte a opepřete.
2. Krok 
  Na pánvi rozehřejte olej a přidejte nakrájenou cibuli. Pražte ji, dokud nebude měkká a zlatavá.
3. Krok 
  Přidejte strouhaný česnek a mletou papriku a míchejte.
4. Krok 
  Přidejte maso a opečte ho ze všech stran.
5. Krok 
  Když je maso opečené a chvíli dušené samostatně, přidejte hrášek a trochu vody. Maso s hráškem dusíme přibližně 30 minut.














































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/YhOGWHpa6iIzP_yjuUWa/2c21e06958c9b3d897bc169d2dbeea.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/p-xk5RDGV2sB68A4fNkg/b4c75aa536ba21be73e3b0f6a4652a.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/LPo4CUJ0aLSnm18KteEx/e3797b26c296510ef4e3787e38638f.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/mnPwxhXiEZ4RdvHL4Mgo/59cb6c3fc43d70f6de214378554d21.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/8GWCWrxHiJ4MiPcnYQPe/797fce0c0275679d320e90b28ef134.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/yba-CdcZYaXa0FLUpR1I/cf366ff84b8a3af007199e4c30aae6.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/Fw2I7W3YvS362dKyZ2-l/6094e1d92c4e2e3203f03f71fa570c.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/zeNJdtMeynQrtMzaSCzz/39a603808921395256e50cea6bf4b0.jpeg)











