INZERCE

Hovězí guláš

Recept pro nadšence hovězího masa, tentokrát guláš s rajčatovou omáčkou a těstovinovou přílohou.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 2 Lžíce extra panenského olivového oleje Přidáno do
  • 1 středně velká žlutá cibule Přidáno do
  • nakrájená nadrobno Přidáno do
  • 2 stroužky česneku Přidáno do
  • mleté Přidáno do
  • 750 g mletého hovězího masa Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • čerstvě mletý černý pepř Přidáno do
  • 1 polévková lžíce rajčatového protlaku Přidáno do
  • 114 šálky hovězího vývaru Přidáno do
  • 1 plechovka rajčatové omáčky Přidáno do
  • 1 plechovka nakrájených rajčat Přidáno do
  • 1 lžička italského koření Přidáno do
  • 1 lžička papriky Přidáno do
  • 112 a šálky nevařených makarónů Přidáno do
  • 1 lžička rozdrobeného čedaru Přidáno do
  • Čerstvě nasekaná petržel na ozdobu Přidáno do
INZERCE

Postup

85 min.
1. Krok

Ve velké pánvi na středním ohni rozehřejte olej. Přidejte cibuli a vařte ji asi 5 minut doměkka.

2. Krok

Přidejte česnek a vařte, dokud se nerozvoní, asi 1 minutu.

3. Krok

Přidejte mleté hovězí maso a vařte, dokud nezrůžoví, asi 6 minut.

4. Krok

Slijte tuk a vraťte ho na pánev. Osolte a opepřete.

5. Krok

Přidejte rajčatový protlak a promíchejte, aby se obalil, poté přilijte vývar, rajčatovou omáčku a nakrájená rajčata. Dochuťte italským kořením a paprikou a vmíchejte makaróny. Přiveďte k varu a za občasného míchání vařte, dokud těstoviny nezměknou, asi 15 minut.

6. Krok

Vmíchejte sýr a odstavte z ohně.

7. Krok

Před podáváním ozdobte petrželkou

Podobné recepty

Gulášová polévka

Hovězí guláš je polévka k hlavnímu jídlu - polévka pro hrdiny. Neděste se množství papriky - funguje, to vám slibujeme.

Kančí guláš, staročeský poctivý recept

Kančí guláš je vynikající a sytý pokrm, který se hodí na chladné zimní dny. Jeho chuť je typická pro českou kuchyni a sklízí velký úspěch u milovníků zvěřiny.

Vepřový guláš z krkovice

Miluji tradiční českou kuchyni a jeden z mých oblíbených pokrmů je vepřový guláš z krkovice.

Vepřový guláš - poctivá hospodská klasika

Vepřový guláš je tradiční české jídlo, oblíbená hospodská klasika se šťavnatým vepřovým masem, kořenovou zeleninou a kořením.

Kořeněný divočák guláš

Klasický divočák guláš, připravený s červeným vínem, kořenovou zeleninou a čerstvými bylinkami. Ideální pro chladné zimní dny a zvláštní příležitosti.

Maďarský guláš

Existuje mnoho receptů na originální maďarský guláš. Pro nás je pravý maďarský guláš mírně pikantní a krásně tmavý.

Hovězí guláš s těstovinami

Perfektní recept na dušené hovězí maso s těstovinami, které obvykle připravuji pro zvláštní události.

Vepřový guláš s chlebem

Tradiční vepřový guláš, který nejlépe chutná s chlebem.

Podobné recepty

Gulášová polévka

Hovězí guláš je polévka k hlavnímu jídlu - polévka pro hrdiny. Neděste se množství papriky - funguje, to vám slibujeme.

Kančí guláš, staročeský poctivý recept

Kančí guláš je vynikající a sytý pokrm, který se hodí na chladné zimní dny. Jeho chuť je typická pro českou kuchyni a sklízí velký úspěch u milovníků zvěřiny.

Vepřový guláš z krkovice

Miluji tradiční českou kuchyni a jeden z mých oblíbených pokrmů je vepřový guláš z krkovice.

Vepřový guláš - poctivá hospodská klasika

Vepřový guláš je tradiční české jídlo, oblíbená hospodská klasika se šťavnatým vepřovým masem, kořenovou zeleninou a kořením.

Kořeněný divočák guláš

Klasický divočák guláš, připravený s červeným vínem, kořenovou zeleninou a čerstvými bylinkami. Ideální pro chladné zimní dny a zvláštní příležitosti.

Maďarský guláš

Existuje mnoho receptů na originální maďarský guláš. Pro nás je pravý maďarský guláš mírně pikantní a krásně tmavý.

Hovězí guláš s těstovinami

Perfektní recept na dušené hovězí maso s těstovinami, které obvykle připravuji pro zvláštní události.

Vepřový guláš s chlebem

Tradiční vepřový guláš, který nejlépe chutná s chlebem.

Reels

Nové