INZERCE

Zdroj: rimmabondarenko

Hollandská omáčka

Hollandská omáčka je lahodná a bohatá na chuti, ideální k servírování s různými pokrmy.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 2 ks Vejčné žloutky Přidáno do
  • 1 lžíce Hořčice Přidáno do
  • 150 g máslo Přidáno do
  • 2 lžíce Bílé víno Přidáno do
  • 1 lžíce Citronový džus Přidáno do
  • 1 Štipka Sůl Přidáno do
  • 1 Štipka mletý černý pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Rozpusť máslo v malém hrnci na střední teplotě, jakmile se máslo rozpustí, sundej ho z tepla.

2. Krok

V míse smíchej žloutky, hořčici, bílé víno a citronovou šťávu. Pomocí šlehače promíchej, dokud nebude omáčka hladká.

3. Krok

Postupně přidávej rozpuštěné máslo do směsi, neustále míchej, aby se všechny ingredience dokonale promíchaly.

4. Krok

Přidej sůl a černý pepř podle chuti. Ještě jednou promíchej.

5. Krok

Omáčka je připravena k podávání. Můžeš ji podávat teplou nebo vychladlou.

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Masové pokrmy

1169 recepty

Cizrna

17 recepty

Dezert

1631 recepty

Snídaně

507 recepty

Dorty

290 recepty

Mascarpone

100 recepty

Smoothies

27 recepty

Pečení

1868 recepty

Zapečené

389 recepty