INZERCE

Gnocchi s kuřecím masem a smetanou

Gnocchi s kuřecím masem a smetanou je skvělé a rychlé jídlo, které potěší každého milovníka italské kuchyně. Tento recept nabízí kombinaci měkkých gnocchi, šťavnatého kuřecího masa a bohaté smetanové omáčky.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g gnocchi Přidáno do
  • 2 kuřecí prsa Přidáno do
  • 2 Lžíce olivového oleje Přidáno do
  • a sůl pepř podle chuti Přidáno do
  • 2 stroužky česneku Přidáno do
  • nasekané Přidáno do
  • 1 malé cibule Přidáno do
  • nakrájená na kostičky Přidáno do
  • 250 ml smetany na šlehání Přidáno do
  • Několik lístků čerstvé bazalky nebo petrželky pro ozdobení Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Kuřecí prsa omyjte, osušte a nakrájejte na proužky nebo kostičky. Osolte a opepřete.

2. Krok

Na pánvi rozehřejte olivový olej. Přidejte kuřecí maso a smažte, dokud není zlatavě hnědé a úplně propečené. Poté maso vyjměte z pánve a odložte ho stranou.

3. Krok

Do pánve přidejte nasekaný česnek a cibuli a smažte, dokud cibule nezezelená.

4. Krok

Přidejte smetanu a nechte ji na mírném ohni zahřát. Omáčku dochuťte solí a pepřem.

5. Krok

Mezitím v jiném hrnci uvařte gnocchi podle návodu na balení. Po uvaření je scedte.

6. Krok

Do smetanové omáčky vraťte kuřecí maso a přidejte uvařené gnocchi. Vše důkladně promíchejte, aby se gnocchi a maso obalily omáčkou.

7. Krok

Podávejte horké, posypané čerstvou bazalkou nebo petrželkou.

8. Krok

Dobrou chuť!

Podobné recepty

Klopsy z mletého masa

Tradiční recept na klopsy z mletého mäsa, který je oblíbený nejen mezi dětmi. Tentokrát vám představíme klopsy ve vynikající omáčce.
anna01
anna01
Náhled receptu Vepřo knedlo zelo - nejlepší česká klasika
Videorecept

Vepřo knedlo zelo - nejlepší česká klasika

Tento recept na tradiční české jídlo Vepřo, knedlo, zelo je jednoduchý a chutný. Krásně propečené vepřové maso, nasládlé knedlíky a jemně opepřené zelí - to vše tvoří skvělou kombinaci chutí a textur.

Původní italské Cannelloni Casserole

Tento nákyp s cannelloni je jídlo, které dělám už léta a vždycky ho ráda přinesu na stůl. Je skvělé ho připravit a pak v požadovaném čase upéct v troubě. Kombinace pikantnosti rajčatové omáčky, smetanovosti bešamelové omáčky a pikantní chuti cannelloni naplněných mletým masem je prostě neodolatelná.

Ramen - kuřecí japonská polévka plná silné chuti

Polévka Ramen je silný japonský výva plný bohatých chutí a výrazného koření. Tento recept obsahuje kuřecí maso, hrášek a vejce, což dělá tuto polévku plnou bílkovin a vlákniny. Je jednoduchá a ideální pro ty, kteří mají rádi asijskou kuchyni.

Vietnamská polévka Pho Bo

Pho Bo je tradiční vietnamská polévka, silný vývar z hovězího masa plný chuti doplněný o rýžové nudle. Je to populární jídlo ve Vietnamu, kde bývá často konzumováno i jako snídaně nebo jako rychlý pokrm během dne.

Brokolice šunka kastrol recept

Tento lahodný, vydatný nákyp s brokolicí a šunkou patří k oblíbeným pokrmům na našem rodinném stole. Pokaždé, když ho připravuji, kuchyň nádherně voní po gratinovaném sýru. Souhra krémového sýra, křupavé brokolice a pikantní šunky je prostě neodolatelná a křupavý nákyp je třešničkou na dortu.

Gnocchi s kuřecím masem

Opět jednoduchý recept na rychlý oběd nebo teplou večeři - gnocchi s kuřecím masem.

Kančí guláš, staročeský poctivý recept

Kančí guláš je vynikající a sytý pokrm, který se hodí na chladné zimní dny. Jeho chuť je typická pro českou kuchyni a sklízí velký úspěch u milovníků zvěřiny.

Podobné recepty

Klopsy z mletého masa

Tradiční recept na klopsy z mletého mäsa, který je oblíbený nejen mezi dětmi. Tentokrát vám představíme klopsy ve vynikající omáčce.
anna01
anna01
Náhled receptu Vepřo knedlo zelo - nejlepší česká klasika
Videorecept

Vepřo knedlo zelo - nejlepší česká klasika

Tento recept na tradiční české jídlo Vepřo, knedlo, zelo je jednoduchý a chutný. Krásně propečené vepřové maso, nasládlé knedlíky a jemně opepřené zelí - to vše tvoří skvělou kombinaci chutí a textur.

Původní italské Cannelloni Casserole

Tento nákyp s cannelloni je jídlo, které dělám už léta a vždycky ho ráda přinesu na stůl. Je skvělé ho připravit a pak v požadovaném čase upéct v troubě. Kombinace pikantnosti rajčatové omáčky, smetanovosti bešamelové omáčky a pikantní chuti cannelloni naplněných mletým masem je prostě neodolatelná.

Ramen - kuřecí japonská polévka plná silné chuti

Polévka Ramen je silný japonský výva plný bohatých chutí a výrazného koření. Tento recept obsahuje kuřecí maso, hrášek a vejce, což dělá tuto polévku plnou bílkovin a vlákniny. Je jednoduchá a ideální pro ty, kteří mají rádi asijskou kuchyni.

Vietnamská polévka Pho Bo

Pho Bo je tradiční vietnamská polévka, silný vývar z hovězího masa plný chuti doplněný o rýžové nudle. Je to populární jídlo ve Vietnamu, kde bývá často konzumováno i jako snídaně nebo jako rychlý pokrm během dne.

Brokolice šunka kastrol recept

Tento lahodný, vydatný nákyp s brokolicí a šunkou patří k oblíbeným pokrmům na našem rodinném stole. Pokaždé, když ho připravuji, kuchyň nádherně voní po gratinovaném sýru. Souhra krémového sýra, křupavé brokolice a pikantní šunky je prostě neodolatelná a křupavý nákyp je třešničkou na dortu.

Gnocchi s kuřecím masem

Opět jednoduchý recept na rychlý oběd nebo teplou večeři - gnocchi s kuřecím masem.

Kančí guláš, staročeský poctivý recept

Kančí guláš je vynikající a sytý pokrm, který se hodí na chladné zimní dny. Jeho chuť je typická pro českou kuchyni a sklízí velký úspěch u milovníků zvěřiny.

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Masové pokrmy

1090 recepty

Snídaně

448 recepty

Saláty

199 recepty

Zapečené

377 recepty

Oběd

2171 recepty

Pečivo

475 recepty

Dorty

256 recepty