INZERCE

Zdroj: FB: Varenie je radosť

Fazolevý podvar s uzeným masem

INZERCE

Ingredience

porce
4

Hlavní složky

  • 500 g Fazole Přidáno do
  • 200 g uzené maso Přidáno do
  • 2 ks celer Přidáno do
  • 1 ks česnek Přidáno do

Ostatní ingredience

  • 2 ks bobkový list Přidáno do
  • 5 ks černý pepř Přidáno do
  • 1 kl Sladká paprika Přidáno do
  • 1 kl sůl Přidáno do
INZERCE

Postup

90 min.
1. Krok

Fazole důkladně opláchněte a nechte namočené přes noc.

2. Krok

Očistěte celer, nakrájejte na menší kousky a spolu s uzeným masem a fazolemi vložte do hrnce.

3. Krok

Přidejte bobkový list, celý česnek, celé kusy černého pepře a nalijte tolik vody, aby byly všechny ingredience pohodlně pokryté.

4. Krok

Přívarek vaříme na středním ohni přibližně 90 minut. Během vaření pravidelně kontrolujte a podle potřeby dolévejte vodu.

5. Krok

Přibližně 15 minut před koncem vaření přidejte sůl a sladkou papriku.

6. Krok

Po uvaření nechte hrnec chvíli odstát. Poté ho podávejte horký, například s chlebem.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

566 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1414 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty