INZERCE

Cuketový tatarák

Patříte mezi milovníky tataráku? A už jste zkoušeli bezmasý tatarák? Jen pár ingrediencí, skvělý opečený chlebík k tomu a perfektní cuketový tatarák je na světě.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 2 cuketa Přidáno do
  • 3 česnek Přidáno do
  • 1 červená cibule Přidáno do
  • 2 čl Dijonská hořčice Přidáno do
  • 12 čl sůl Přidáno do
  • 1 pl Sójová omáčka Přidáno do
  • 2 pl kečup Přidáno do
  • 1 pl mletý černý pepř Přidáno do
  • 1 pl mletá sladká paprika Přidáno do
  • 1 čl Pažitka Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

20 min.
1. Krok

Dýni nastrouháme na hrubém struhadle, osolíme a necháme 10 minut odstát.

2. Krok

Cuketu vymačkáme a vymačkáme, abychom se zbavili přebytečné vody.

3. Krok

Na pánvi rozehřejeme trochu oleje, na kterém osmahneme jemně nakrájenou cibuli.

4. Krok

Přidáme mletou sladkou papriku a minutku opečeme.

INZERCE
5. Krok

Do pánev dáme cuketu spolu s hořčicí, kečupem a sójovou omáčkou a vaříme za občasného míchání 7-8 minut.

6. Krok

Na závěr přidáme stlačené stroužky česneku, okořeníme a podle chuti dosolíme a necháme ještě 2-3 minuty vařit.

7. Krok

Podáváme hotový cuketový tatarák na opečeném celozrnném chlebíčku posypaném pažítkou.

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

134 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

569 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1418 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image Foodbytinka

Cuketový tatarák

Patříte mezi milovníky tataráku? A už jste zkoušeli bezmasý tatarák? Jen pár ingrediencí, skvělý opečený chlebík k tomu a perfektní cuketový tatarák je na světě.

20
Zápis
4
Počet porcí
Postup
1. Krok

Dýni nastrouháme na hrubém struhadle, osolíme a necháme 10 minut odstát.

2. Krok

Cuketu vymačkáme a vymačkáme, abychom se zbavili přebytečné vody.

3. Krok

Na pánvi rozehřejeme trochu oleje, na kterém osmahneme jemně nakrájenou cibuli.

4. Krok

Přidáme mletou sladkou papriku a minutku opečeme.

5. Krok

Do pánev dáme cuketu spolu s hořčicí, kečupem a sójovou omáčkou a vaříme za občasného míchání 7-8 minut.

6. Krok

Na závěr přidáme stlačené stroužky česneku, okořeníme a podle chuti dosolíme a necháme ještě 2-3 minuty vařit.

7. Krok

Podáváme hotový cuketový tatarák na opečeném celozrnném chlebíčku posypaném pažítkou.

Ingredience
2
cuketa
3
česnek
1
červená cibule
2 čl
Dijonská hořčice
12 čl
sůl
1 pl
Sójová omáčka
2 pl
kečup
1 pl
mletý černý pepř
1 pl
mletá sladká paprika
1 čl
Pažitka