INZERCE
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/HlSRKlIw_ef7ljV_Z75f/a2ed6de1749274aa5a5b224587343d.jpeg)
Zdroj: Canva
Česneková pomazánka
Recept na nejlepší česnekovou tatarskou pomazánku, která se hodí na chleba.
      INZERCE
   
Ingredience
porce  
4
 - 200 g Zakysaná smetana
- 2 stroužky Česnek
- 2 lžíce Tatarská omáčka
- sůl
- černý mletý pepř
- petržel na ozdobu
- Cibule na ozdobu (nepovinné)
Nejnovější letáky
      INZERCE
   
Postup
 15 min.
1. Krok 
  Zakysanou smetanu dejte do mísy.
2. Krok 
  Přidejte rozdrcený česnek a tatarskou omáčku.
3. Krok 
  Dochuťte solí a mletým černým pepřem.
4. Krok 
  Vše smíchejte.
5. Krok 
  Před podáváním nechte alespoň 30 minut vychladnout v chladničce.
6. Krok 
  Podávejte s čerstvým chlebem, petrželkou nebo cibulí.














































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/Fw2I7W3YvS362dKyZ2-l/6094e1d92c4e2e3203f03f71fa570c.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/p-xk5RDGV2sB68A4fNkg/b4c75aa536ba21be73e3b0f6a4652a.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/x7iTLaXlk6unNafaIoiF/3668aafa598ceea452c25cceb5ff62.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/VQ4TDDz63iAZGjd6nZr5/cdde988bdf4543f274ca83edcfda5c.png)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/yba-CdcZYaXa0FLUpR1I/cf366ff84b8a3af007199e4c30aae6.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/0HmMoxyTSHeXld6s8rJ8/16f7f86a42321ad28bbaf418b6f346.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/gxrBzDK4-R9U9hgnghWq/933e012dda2d16e2493ace7c586eea.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/wC0UFpfWyHKEgcqex0w2/e7dce10fadae93beb23f67332c8bcc.jpeg)











