:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/ZVYWSdOI3JK4-QY70wYa/c376303b7b86b81d194058e88c8ace.jpeg)
Celozrnný bagel
Upečte si toto chutné, rychlé a zdravé domácí pečivo. Inspirace na zdravou a chutnou svačinu nikdy není dost.
Ingredience
Koš
- 160 g Hladké celozrnné špaldové mouky
- 170 g Tvaroh cottage cheese nebo roztavený sýr
- 21⁄2 lžíce prášek do pečiva
- sůl
Obsah
- PATIFU delikatesa patifucz
- rajče
- kopr
Nejnovější letáky
Výživové hodnoty a cena
Postup
V míse smíchejte špaldovou mouku, tvaroh, prášek do pečiva a špetku soli. Vzniklé těsto zpracujte rukama, aby se všechny ingredience spojily. Rozdělíme na čtyři části a vypracujeme žemle uprostřed kterých uděláme díru. Pečeme na 170 °C asi 30 minut.
Vychlazené rozkrojíme a potřeme delikatesou a ozdobíme oblíbenou zeleninou.
Sdílejte recept s ostatními
Reels
NovéNejnovější recepty
Nejnovější recepty
Reels
NovéOblíbené recepty
Hlavní kategorie
Celozrnný bagel
Upečte si toto chutné, rychlé a zdravé domácí pečivo. Inspirace na zdravou a chutnou svačinu nikdy není dost.
V míse smíchejte špaldovou mouku, tvaroh, prášek do pečiva a špetku soli. Vzniklé těsto zpracujte rukama, aby se všechny ingredience spojily. Rozdělíme na čtyři části a vypracujeme žemle uprostřed kterých uděláme díru. Pečeme na 170 °C asi 30 minut.
Vychlazené rozkrojíme a potřeme delikatesou a ozdobíme oblíbenou zeleninou.
Jak jste tento recept připravili?