Francouzská kuchyně

Francouzská kuchyně - chutné a jednoduché recepty

12 recepty

Hledáte tip na recept z kategorie Francouzská kuchyně? Pak jste tu správně! Přinášíme vám sbírku 12 receptů, které zaručeně zpestří váš jídelníček. Pospícháte, nebo naopak si čas strávený v kuchyni užíváte? Recepty z kategorie Francouzská kuchyně vyžadují v průměru 10 - 240 minut. Přesný čas přípravy naleznete u každého receptu. Pokud si nemůžete vybrat z množství receptů, na tyto velmi populární - Domácí luxusní hermelínová pomazánka, Odpalované těsto - jak na to, Hovězí dušená roštěná, Ratatouille - pravý, francouzský recept z voňavé zeleniny.

Masové kuličky s medvědím česnekem v rajčatové omáčce

Medvědí česnek se výborně hodí jak do omáček, tak i k masu nebo jako pesto k opečenému pečivu. V tomto receptu si vyzkoušíte všechny tři varianty najednou. A věřte, že výsledkem bude voňavé jídlo harmonické chuti.

Bulgurové rizoto s červenou řepou, uzeným tofu a borůvkami

Tento recept vás překvapí svůj jednoduchostí a vůbec se v něm nemusíte bát experimentovat – třeba borůvky zaměňte za mungo klíčky nebo tofu za kozí sýr, který by tomuto receptu dodal ještě další rozměr.

Domácí máslové croissanty

Domácí recept na lahodný máslový croissant.

Domáci bagetky

Vynikající křupavá bageta, kterou si můžete upéct doma.

Hovězí po burgundsku

Úžasně chutné dušené hovězí maso.

Odpalované těsto - jak na to

Připravte si chutné a křehké odpalované těsto, které bude skvěle chutnat s máslem nebo se zeleninou. Je jednoduché na přípravu a rychlé na pečení.
anna01
anna01
Náhled receptu Domácí luxusní hermelínová pomazánka
Videorecept

Domácí luxusní hermelínová pomazánka

Snadný recept na hermelínovou pomazánku, perfektní pro všechny, kteří milují jednoduché, ale chutné a elegantní pokrmy. Hodí se také jako příloha ke grilovaným masům a zelenině.
anna01
anna01
Náhled receptu Hovězí dušená roštěná
Videorecept

Hovězí dušená roštěná

Tento recept na hovězí dušenou roštěnou je jednoduchý a krásně vychucený, maso je potřeba opravdu déle vařit, aby bylo měkké a plné chuti.
anna01
anna01
Náhled receptu Hovězí po burgundsku (Boeuf Bourguignonne)
Videorecept

Hovězí po burgundsku (Boeuf Bourguignonne)

Hovězí po burgundsku je klasický francouzský pokrm s krásnou barvou a plnou chutí. S tímto receptem máte jistotu, že připravíte jedinečné jídlo, které vás dostane svým výrazným vínem a krásným masem.

Bešamel - jednoduchý univerzální recept

Bešamel je jednoduchá omáčka, která se hodí ke klasickým francouzským pokrmům jako jsou lasagne nebo gratinované zeleniny. Je to skvělý způsob, jak vylepšit chuť mnoha jídel a navíc je snadno připravitelný.

Ratatouille - pravý, francouzský recept z voňavé zeleniny

Vynikající recept z voňavé zeleniny, to je tradiční francouzská zeleninová směs s názvem ratatouille. Je vhodný pro vegetariány, ale může se podávat i jako příloha k masu nebo rybě.
INZERCE