INZERCE

Zdroj: Pixabay : congerdesign

Vylepšení červeného zelí z konzervy

Tento jednoduchý recept vám pomůže zlepšit chuťový zážitek z červeného zelí z konzervy. S pouhými několika dalšími surovinami se z červeného zelí stane jemná příloha, která skvěle doprovodí pečené maso nebo ryby.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 1 Sklo červené zelí Přidáno do
  • 1 malé Cibule Přidáno do
  • 1 KL cukr Přidáno do
  • 100 ml červené víno Přidáno do
  • 2 KL Balsamico Ocet Přidáno do
  • 1 Štipka sůl Přidáno do
  • 1 Štipka pepř Přidáno do
  • 1 KL máslo Přidáno do
INZERCE

Postup

15 min.
1. Krok

Cibuli jemně nasekat a na pánvi s máslem zesklovatet.

2. Krok

Přidejte cukr a nechte zkaramelizovat.

3. Krok

Přidejte červené zelí z sklenice a přilijte červené víno a balzamikový ocet.

4. Krok

Celé to nechte asi 5 minut probublávat na středním ohni.

5. Krok

Ochutnejte solí a pepřem a podávejte.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

135 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

573 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1430 recepty

Saláty

276 recepty

Čočka

38 recepty