INZERCE

Zdroj: Pixabay : congerdesign

Vylepšení červeného zelí z konzervy

Tento jednoduchý recept vám pomůže zlepšit chuťový zážitek z červeného zelí z konzervy. S pouhými několika dalšími surovinami se z červeného zelí stane jemná příloha, která skvěle doprovodí pečené maso nebo ryby.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 1 Sklo červené zelí Přidáno do
  • 1 malé Cibule Přidáno do
  • 1 KL cukr Přidáno do
  • 100 ml červené víno Přidáno do
  • 2 KL Balsamico Ocet Přidáno do
  • 1 Štipka sůl Přidáno do
  • 1 Štipka pepř Přidáno do
  • 1 KL máslo Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

15 min.
1. Krok

Cibuli jemně nasekat a na pánvi s máslem zesklovatet.

2. Krok

Přidejte cukr a nechte zkaramelizovat.

3. Krok

Přidejte červené zelí z sklenice a přilijte červené víno a balzamikový ocet.

4. Krok

Celé to nechte asi 5 minut probublávat na středním ohni.

INZERCE
5. Krok

Ochutnejte solí a pepřem a podávejte.

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

134 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

570 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1422 recepty

Saláty

274 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image Gretarezepte

Vylepšení červeného zelí z konzervy

Tento jednoduchý recept vám pomůže zlepšit chuťový zážitek z červeného zelí z konzervy. S pouhými několika dalšími surovinami se z červeného zelí stane jemná příloha, která skvěle doprovodí pečené maso nebo ryby.

15
Zápis
4
Počet porcí
Postup
1. Krok

Cibuli jemně nasekat a na pánvi s máslem zesklovatet.

2. Krok

Přidejte cukr a nechte zkaramelizovat.

3. Krok

Přidejte červené zelí z sklenice a přilijte červené víno a balzamikový ocet.

4. Krok

Celé to nechte asi 5 minut probublávat na středním ohni.

5. Krok

Ochutnejte solí a pepřem a podávejte.

Ingredience
1 Sklo
červené zelí
1 malé
Cibule
1 KL
cukr
100 ml
červené víno
2 KL
Balsamico Ocet
1 Štipka
sůl
1 Štipka
pepř
1 KL
máslo