:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/I9JbE7nJzmxMQxbYy401/7a96dc204a8266816bb5649ba0edef.png)
Zdroj: Pixabay : congerdesign
Vylepšení červeného zelí z konzervy
Tento jednoduchý recept vám pomůže zlepšit chuťový zážitek z červeného zelí z konzervy. S pouhými několika dalšími surovinami se z červeného zelí stane jemná příloha, která skvěle doprovodí pečené maso nebo ryby.
Ingredience
- 1 Sklo červené zelí
- 1 malé Cibule
- 1 KL cukr
- 100 ml červené víno
- 2 KL Balsamico Ocet
- 1 Štipka sůl
- 1 Štipka pepř
- 1 KL máslo
Nejnovější letáky
Výživové hodnoty a cena
Postup
Cibuli jemně nasekat a na pánvi s máslem zesklovatet.
Přidejte cukr a nechte zkaramelizovat.
Přidejte červené zelí z sklenice a přilijte červené víno a balzamikový ocet.
Celé to nechte asi 5 minut probublávat na středním ohni.
Ochutnejte solí a pepřem a podávejte.
Sdílejte recept s ostatními
Reels
NovéNejnovější recepty
Nejnovější recepty
Reels
NovéOblíbené recepty
Hlavní kategorie
Vylepšení červeného zelí z konzervy
Tento jednoduchý recept vám pomůže zlepšit chuťový zážitek z červeného zelí z konzervy. S pouhými několika dalšími surovinami se z červeného zelí stane jemná příloha, která skvěle doprovodí pečené maso nebo ryby.
Cibuli jemně nasekat a na pánvi s máslem zesklovatet.
Přidejte cukr a nechte zkaramelizovat.
Přidejte červené zelí z sklenice a přilijte červené víno a balzamikový ocet.
Celé to nechte asi 5 minut probublávat na středním ohni.
Ochutnejte solí a pepřem a podávejte.
Jak jste tento recept připravili?