INZERCE
Vídeňský salát

Vídeňský salát

To, co dělají v Rakousku, výborná chuť a rychlá příprava 😉.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 570 g Vařené brambory Přidáno do
  • 1 Červená Větší cibule Přidáno do
  • 1 pl Jablečný ocet Přidáno do
  • 100 ml Zeleninový nebo masový vývar Přidáno do
  • Hrstka Nasekaná pažitka Přidáno do
  • 2 pl oleje Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • mleté černý pepř Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

50 min.
1. Krok

Brambory uvařené ve slupce,očištěné nakrájené na půlkolečka,vychlazené. Cibuli nakrájíme nadrobno.Cibuli nakrájíme podle chuti.

2. Krok

Dochuťte solí a octem.

3. Krok

Přidejte brambory, osolte je, opepřete a dobře promíchejte a nezapomeňte přidat olej.

4. Krok

Je dobré ho nechat odstát, aby se chutě lépe promísily.

INZERCE

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

134 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

570 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1422 recepty

Saláty

274 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image Stanula

Vídeňský salát

To, co dělají v Rakousku, výborná chuť a rychlá příprava 😉.

50
Zápis
4
Počet porcí
Postup
1. Krok

Brambory uvařené ve slupce,očištěné nakrájené na půlkolečka,vychlazené. Cibuli nakrájíme nadrobno.Cibuli nakrájíme podle chuti.

2. Krok

Dochuťte solí a octem.

3. Krok

Přidejte brambory, osolte je, opepřete a dobře promíchejte a nezapomeňte přidat olej.

4. Krok

Je dobré ho nechat odstát, aby se chutě lépe promísily.

Ingredience
570 g
Vařené brambory
1 Červená
Větší cibule
1 pl
Jablečný ocet
100 ml
Zeleninový nebo masový vývar
Hrstka
Nasekaná pažitka
2 pl
oleje
sůl
mleté
černý pepř