INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/Hh7-c02WEV0ci6znvDgW/d568f70bfa48eeb31f763ea1a3c361.jpeg)
Vídeňský salát
To, co dělají v Rakousku, výborná chuť a rychlá příprava 😉.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 570 g Vařené brambory
- 1 Červená Větší cibule
- 1 pl Jablečný ocet
- 100 ml Zeleninový nebo masový vývar
- Hrstka Nasekaná pažitka
- 2 pl oleje
- sůl
- mleté černý pepř
Nejnovější letáky
Výživové hodnoty a cena
INZERCE
Postup
50 min.
1. Krok
Brambory uvařené ve slupce,očištěné nakrájené na půlkolečka,vychlazené. Cibuli nakrájíme nadrobno.Cibuli nakrájíme podle chuti.
2. Krok
Dochuťte solí a octem.
3. Krok
Přidejte brambory, osolte je, opepřete a dobře promíchejte a nezapomeňte přidat olej.
4. Krok
Je dobré ho nechat odstát, aby se chutě lépe promísily.
INZERCE
Sdílejte recept s ostatními
Reels
NovéNejnovější recepty
INZERCE
INZERCE
Nejnovější recepty
INZERCE
INZERCE
Reels
NovéOblíbené recepty
INZERCE
INZERCE
Hlavní kategorie
Vídeňský salát
To, co dělají v Rakousku, výborná chuť a rychlá příprava 😉.
50
Zápis4
Počet porcíPostup
1. Krok
Brambory uvařené ve slupce,očištěné nakrájené na půlkolečka,vychlazené. Cibuli nakrájíme nadrobno.Cibuli nakrájíme podle chuti.
2. Krok
Dochuťte solí a octem.
3. Krok
Přidejte brambory, osolte je, opepřete a dobře promíchejte a nezapomeňte přidat olej.
4. Krok
Je dobré ho nechat odstát, aby se chutě lépe promísily.
Ingredience
570 g
Vařené brambory
1 Červená
Větší cibule
1 pl
Jablečný ocet
100 ml
Zeleninový nebo masový vývar
Hrstka
Nasekaná pažitka
2 pl
oleje
sůl
mleté
černý pepř
Jak jste tento recept připravili?