INZERCE

Zdroj: Roman Bjuty from Getty Images

Vepřová panenka na pánvi

Vepřová panenka na pánvi je jedno z mých nejoblíbenějších pokrmů. Připravuji ho často pro svou rodinu a přátele a vždy se setkává s nadšením.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g vepřová panenka Přidáno do
  • 2 stroužky česneku Přidáno do
  • 2 větvičky rozmarýnu Přidáno do
  • 100 g masla Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • mletý pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Začneme tím, že si očistíme vepřovou panenku od šlach a tuku. Maso osolíme a opepříme. Na pánev dejte polovinu másla a rozehřejte ho na středním plameni. Panenku opečte ze všech stran dozlatova. Toto je důležité, jelikož tak získá krásnou zlatavou barvu a zachová si šťávu uvnitř.

2. Krok

Pokud máte rádi česnek a rozmarýn, přidejte je k masu. Já je osobně miluju, a tak je používám při každé příležitosti. Po opečení vložte maso do předehřáté trouby na 180 stupňů a pečte zhruba 10 minut.

3. Krok

Když je maso hotové, vyjměte ho z trouby a nechejte ho na chvíli odpočívat.

Podobné recepty

Klopsy z mletého masa

Tradiční recept na klopsy z mletého mäsa, který je oblíbený nejen mezi dětmi. Tentokrát vám představíme klopsy ve vynikající omáčce.

Pečené králíčí stehýnka

Tradiční německé jídlo, které zdůrazňuje jemnou chuť králíka. Je skvělé pro rodinné obědy nebo speciální příležitosti.

Jelení pečeně na omáčce

Chutné divoké jídlo, které je obzvláště oblíbené v chladném období. Jelení pečeně se dusí v kořeněné omáčce a je tím pádem obzvláště jemná a šťavnatá. Pokrm se nejlépe podává s knedlíky a červeným zelím.

Recept na bažanta s bramborovou kaší

Tradiční podzimní pokrm, bažant, je v tomto receptu připraven jednoduše, ale přitom elegantně. Pták je naplněn čerstvými bylinkami a kořením a peče se v troubě, dokud není měkký a šťavnatý.

Rib eye steak na pánvi

Pokud máte chuť na kus pořádného masa, ale nevíte, jak připravit rib eye steak, poradím vám! V tomto receptu vám ukážeme, jak připravit skvělý český rib eye steak.

Scaloppine al Limone (telecí eskalope s citronem)

Tento recept na scaloppine al limone je jedním z mých nejoblíbenějších italských domácích jídel. Citronová omáčka je úžasně pikantní a skutečně zvýrazňuje chuť telecího masa. Je to skvělý pokrm, který díky své lehkosti chutná nejen v létě, ale také vám dodá dobrou náladu v chladnějším počasí.

Pfeffer steak

Pfeffer steak, také známý jako "pepřový steak", je masitý pokrm, který se vyznačuje silnou přítomností čerstvě mletého černého pepře na povrchu masa.

Kuřecí maso se zeleninou na pánvi

Tento recept na kuřecí maso na pánvi je rychlý, snadný a plný chuti. Můžete ho podávat samotné nebo s vašimi oblíbenými přílohami.

Podobné recepty

Klopsy z mletého masa

Tradiční recept na klopsy z mletého mäsa, který je oblíbený nejen mezi dětmi. Tentokrát vám představíme klopsy ve vynikající omáčce.

Pečené králíčí stehýnka

Tradiční německé jídlo, které zdůrazňuje jemnou chuť králíka. Je skvělé pro rodinné obědy nebo speciální příležitosti.

Jelení pečeně na omáčce

Chutné divoké jídlo, které je obzvláště oblíbené v chladném období. Jelení pečeně se dusí v kořeněné omáčce a je tím pádem obzvláště jemná a šťavnatá. Pokrm se nejlépe podává s knedlíky a červeným zelím.

Recept na bažanta s bramborovou kaší

Tradiční podzimní pokrm, bažant, je v tomto receptu připraven jednoduše, ale přitom elegantně. Pták je naplněn čerstvými bylinkami a kořením a peče se v troubě, dokud není měkký a šťavnatý.

Rib eye steak na pánvi

Pokud máte chuť na kus pořádného masa, ale nevíte, jak připravit rib eye steak, poradím vám! V tomto receptu vám ukážeme, jak připravit skvělý český rib eye steak.

Scaloppine al Limone (telecí eskalope s citronem)

Tento recept na scaloppine al limone je jedním z mých nejoblíbenějších italských domácích jídel. Citronová omáčka je úžasně pikantní a skutečně zvýrazňuje chuť telecího masa. Je to skvělý pokrm, který díky své lehkosti chutná nejen v létě, ale také vám dodá dobrou náladu v chladnějším počasí.

Pfeffer steak

Pfeffer steak, také známý jako "pepřový steak", je masitý pokrm, který se vyznačuje silnou přítomností čerstvě mletého černého pepře na povrchu masa.

Kuřecí maso se zeleninou na pánvi

Tento recept na kuřecí maso na pánvi je rychlý, snadný a plný chuti. Můžete ho podávat samotné nebo s vašimi oblíbenými přílohami.

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Cizrna

16 recepty

Masové pokrmy

1134 recepty

Dezert

1580 recepty

Snídaně

484 recepty

Dorty

275 recepty

Zapečené

382 recepty

Mascarpone

99 recepty

Pečení

1794 recepty