INZERCE

Zdroj: George Dolgikh from Canva

Vařené ořechy

Recept na vařené ořechy. Díky vaření prodloužíte jejich životnost, nezhořknou, nežloutnou a vydrží celou zimu.

INZERCE

Ingredience

porce
5
  • vlašské ořechy Přidáno do
  • lískové oříšky Přidáno do
  • Pekanové ořechy Přidáno do
  • Kešu ořechy Přidáno do
INZERCE

Postup

20 min.
1. Krok

Do sklenic vložte suché vyloupané ořechy.

2. Krok

Zabalte je a sterilizujte v uzavíratelném hrnci naplněném do poloviny vodou po dobu asi 20 minut.

3. Krok

Vyjměte je z hrnce a odklopte pokličku, aby se řádně zachytily.

4. Krok

Zabalte je do deky a nechte vychladnout.

Podobné recepty

Nasucho pražené vařené ořechy

Snadný způsob, jak udržet ořechy co nejdéle čerstvé.

Tradiční dušený špenát s česnekem

Tento recept na dušený špenát je jednoduchý a rychlý, ale plný chuti. Je skvělý jako příloha k masu nebo jako samostatný pokrm s trochou kvalitního sýra.

Vařené hříbky

Vařené hříbky připravuji každý rok během houbařské sezóny.

Bramborová kaše - jemná a hedvábná

Bramborová kaše je klasika vhodná jako příloha k mnoha pokrmům. Je snadná a rychlá na přípravu, takže to je skvělá volba i pro úplné začátečníky.

Kukuřičná polenta a její základní příprava

Polenta je vynikající příloha, která je snadná na přípravu.

Kedlubnové zelí

Kedlubnové zelí je tradiční pokrm v české a slovenské kuchyni. Je to chutná a zdravá příloha, která se hodí k mnoha druhům masa, zejména ke klobásám nebo uzeninám

Brambory vařené ve slupce

Jedním ze způsobů přípravy brambor je jejich vaření ve slupce. Příprava tohoto receptu je rychlá a nenáročná. Prakticky musíte jen dbát na to, abyste nezapomněli brambory včas vyndat z hrnce.

Domácí cuketová omáčka se sýrem

Tato omáčka je skvělým způsobem, jak zužitkovat cuketu. Je bohatá na proteiny díky sýru a exkluzivní v chuti. Hodí se jako doplněk k těstovinám, rýži, ale i pečivu.

Podobné recepty

Nasucho pražené vařené ořechy

Snadný způsob, jak udržet ořechy co nejdéle čerstvé.

Tradiční dušený špenát s česnekem

Tento recept na dušený špenát je jednoduchý a rychlý, ale plný chuti. Je skvělý jako příloha k masu nebo jako samostatný pokrm s trochou kvalitního sýra.

Vařené hříbky

Vařené hříbky připravuji každý rok během houbařské sezóny.

Bramborová kaše - jemná a hedvábná

Bramborová kaše je klasika vhodná jako příloha k mnoha pokrmům. Je snadná a rychlá na přípravu, takže to je skvělá volba i pro úplné začátečníky.

Kukuřičná polenta a její základní příprava

Polenta je vynikající příloha, která je snadná na přípravu.

Kedlubnové zelí

Kedlubnové zelí je tradiční pokrm v české a slovenské kuchyni. Je to chutná a zdravá příloha, která se hodí k mnoha druhům masa, zejména ke klobásám nebo uzeninám

Brambory vařené ve slupce

Jedním ze způsobů přípravy brambor je jejich vaření ve slupce. Příprava tohoto receptu je rychlá a nenáročná. Prakticky musíte jen dbát na to, abyste nezapomněli brambory včas vyndat z hrnce.

Domácí cuketová omáčka se sýrem

Tato omáčka je skvělým způsobem, jak zužitkovat cuketu. Je bohatá na proteiny díky sýru a exkluzivní v chuti. Hodí se jako doplněk k těstovinám, rýži, ale i pečivu.

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Cizrna

17 recepty

Masové pokrmy

1140 recepty

Dezert

1592 recepty

Snídaně

490 recepty

Dorty

282 recepty

Zapečené

384 recepty

Mascarpone

100 recepty

Pečení

1810 recepty