INZERCE
Tvarohové řezy

Tvarohové řezy

Tyhle malinové - tvarohové řezy musíte vyzkoušet 🩷 jednoduché, rychlé, mňam 😁🩷

INZERCE

Ingredience

porce
12

Corpus

  • 150 g Bezlepkový sušený Gullón bez cukru Přidáno do
  • 60 g oleje Přidáno do

Malinová vrstva

  • 250 g maliny Přidáno do
  • 3 polévková lžíce kokosový cukr Přidáno do
  • 2 polévková lžíce Zlatý klas (prášek) Přidáno do
  • 50 ml voda Přidáno do

Tvarohová vrstva

  • 500 g tvaroh jemný Přidáno do
  • 150 g Bílé čokolády Callebaut Přidáno do
  • 150 ml šlehačka Přidáno do

ostatné

  • 100 g Bílá čokoláda Callebaut Přidáno do
  • 50 ml šlehačka Přidáno do
  • Ozdobení lyofilizované maliny Přidáno do
INZERCE

Postup

20 min.
1. Krok

Průměr formy: 26 cm

2. Krok

Sušenky rozmixujeme s rozpuštěným máslem a vložíme do formy vyložené pečicím papírem. Maliny povaříme s cukrem. Zlatý klas smícháme s vodou a přilijeme k malinám. Vaříme do zhoustnutí a nalijeme na sušenkový základ - necháme vychladnout. Mezitím vyšleháme šlehačku, tvaroh, vanilku a mírně vychlazenou bílou čokoládu.

3. Krok

Krémem pokryjeme vychladlé maliny.

4. Krok

Roztavíme bílou čokoládu, za pomoci horké šlehačky a nalijeme na krém. Já jsem dozdobila lyofilizovanými malinami.

INZERCE
5. Krok

Uložíme přeložený text.

6. Krok

Dobrou chuť 🩷.

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

566 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1415 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image napiekla

Tvarohové řezy

Tyhle malinové - tvarohové řezy musíte vyzkoušet 🩷 jednoduché, rychlé, mňam 😁🩷

20
Zápis
12
Počet porcí
Postup
1. Krok

Průměr formy: 26 cm

2. Krok

Sušenky rozmixujeme s rozpuštěným máslem a vložíme do formy vyložené pečicím papírem. Maliny povaříme s cukrem. Zlatý klas smícháme s vodou a přilijeme k malinám. Vaříme do zhoustnutí a nalijeme na sušenkový základ - necháme vychladnout. Mezitím vyšleháme šlehačku, tvaroh, vanilku a mírně vychlazenou bílou čokoládu.

3. Krok

Krémem pokryjeme vychladlé maliny.

4. Krok

Roztavíme bílou čokoládu, za pomoci horké šlehačky a nalijeme na krém. Já jsem dozdobila lyofilizovanými malinami.

5. Krok

Uložíme přeložený text.

6. Krok

Dobrou chuť 🩷.

Ingredience
Corpus
150 g
Bezlepkový sušený Gullón bez cukru
60 g
oleje
Malinová vrstva
250 g
maliny
3 polévková lžíce
kokosový cukr
2 polévková lžíce
Zlatý klas (prášek)
50 ml
voda
Tvarohová vrstva
500 g
tvaroh jemný
150 g
Bílé čokolády Callebaut
150 ml
šlehačka
ostatné
100 g
Bílá čokoláda Callebaut
50 ml
šlehačka
Ozdobení lyofilizované maliny