INZERCE

Zdroj: Ildi via Adobe Stock

Těstoviny s růžičkovým zelím

Výdatná a zdravá těstovina s růžičkovým zelím a parmazánem. Tento pokrm je jednoduchý na přípravu a perfektní pro rychlý oběd nebo večeři.

INZERCE

Ingredience

porce
4

Těstoviny

  • 500 g Těstoviny dle vašeho výběru Přidáno do

Růžičková kapusta

  • 400 g Růže zelí Přidáno do
  • 2 Lžíce olivový olej Přidáno do
  • 1 Čajová lžička sůl Přidáno do
  • 1 Čajová lžička černý pepř Přidáno do

K podávání

  • 100 g Nastrouhaný Parmezán Přidáno do
INZERCE

Postup

45 min.
1. Krok

1. Uvařte těstoviny podle pokynů na obalu. Ujistěte se, že jsou al dente.

2. Krok

2. Zatímco se těstoviny vaří, rozpůl brusinky a opeč je na pánvi s olivovým olejem, dokud nejsou měkké a zhnědé. Ochutnej je solí a černým pepřem.

3. Krok

3. Scedř pasta a přidej ji do pánve. Dobře ji promíchej s kadeřávkem a pokryj nastrouhaným parmezánem.

4. Krok

4. Podávej těstoviny okamžitě a užívej si, nebo si pochutnej!

Podobné recepty

Schupfnudeln s kysaným zelím Domácí vaření

Schupfnudeln s kysaným zelím je opravdové jídlo, které mi vždy připomene vydatné pokrmy mé babičky z tradiční německé kuchyně. Kombinace vydatných Schupfnudeln a kyselé chuti kysaného zelí vytváří božskou přípravu. Tento recept jsem vařila už tolikrát, že mám opravdu spoustu triků a tipů, o které se mohu podělit, a doufám, že si ho zamilujete stejně jako my v naší rodině.

Vegetariánské dýňové těstoviny

Podzim pro mě vždy znamená čas dýní! Ze šťavnaté dužiny ráda připravuji lahodné pokrmy. V mém dýňovém období bylo vrcholem vytvoření těchto těstovin. Dnes vám ukážu svůj oblíbený recept, který jsem dělala nesčetněkrát: Dýňové těstoviny .
Cesminaz
Cesminaz
Náhled receptu Skvělé zelňačky
Videorecept

Skvělé zelňačky

Jednoduché a chutné jídlo, jak ho připravovala ještě moje babička. Rychlé, levné jídlo, které se dá jíst na slano i na sladko.

Těstoviny s paprikovou smetanovou omáčkou

Tento recept na těstoviny s paprikovou smetanovou omáčkou je opravdovou lahůdkou pro všechny, kdo mají rádi krémové těstovinové pokrmy. Poprvé jsem ho objevila na cestě do Itálie a od té doby je v mé kuchyni oblíbený. Kombinace sladké papriky, smetanové omáčky a aromatických těstovin je jedinečná a nepřekonatelná. Někdy přidávám opražené piniové oříšky, aby se zvýšila textura a chuť.

Cviklové těstoviny

Rychlé cviklové těstoviny

Těstoviny s houbovou omáčkou snadno připravíte za 30 minut

Tento recept na těstoviny s houbovou omáčkou je v mém kuchařském portfoliu oblíbený a patří k pokrmům, které vždy s radostí připravuji. Je rychlý a snadný na přípravu, ideální pro stresující všední dny, ale přesto plný chuti a požitku. Jako vášnivá milovnice hub jsem tento recept v průběhu let zdokonalila podle svých preferencí - určitě tento pokrm z těstovin s houbami vyzkoušejte!

Cuketové špagety s česnekem a parmezánem

Tento jednoduchý a lahodný recept kombinuje cuketové špagety, známé také jako zoodles, s bohatými chutěmi česneku a parmezánu. Toto jídlo je lehké, zdravé a ideální pro rychlé vegetariánské jídlo.

Špenátové tortellini pouze 5 ingrediencí

Tento recept jsem objevila před několika lety ve své oblíbené italské pekárně a od té doby jsem ho dělala mnohokrát. Špenátové tortellini jsou ideální pro vegetariány (můj manžel je jedním z nich) a dají se připravit kdykoli během roku. Moje rodina toto jídlo opravdu miluje a navíc se dá připravit za méně než hodinu z pouhých 5 ingrediencí!

Podobné recepty

Schupfnudeln s kysaným zelím Domácí vaření

Schupfnudeln s kysaným zelím je opravdové jídlo, které mi vždy připomene vydatné pokrmy mé babičky z tradiční německé kuchyně. Kombinace vydatných Schupfnudeln a kyselé chuti kysaného zelí vytváří božskou přípravu. Tento recept jsem vařila už tolikrát, že mám opravdu spoustu triků a tipů, o které se mohu podělit, a doufám, že si ho zamilujete stejně jako my v naší rodině.

Vegetariánské dýňové těstoviny

Podzim pro mě vždy znamená čas dýní! Ze šťavnaté dužiny ráda připravuji lahodné pokrmy. V mém dýňovém období bylo vrcholem vytvoření těchto těstovin. Dnes vám ukážu svůj oblíbený recept, který jsem dělala nesčetněkrát: Dýňové těstoviny .
Cesminaz
Cesminaz
Náhled receptu Skvělé zelňačky
Videorecept

Skvělé zelňačky

Jednoduché a chutné jídlo, jak ho připravovala ještě moje babička. Rychlé, levné jídlo, které se dá jíst na slano i na sladko.

Těstoviny s paprikovou smetanovou omáčkou

Tento recept na těstoviny s paprikovou smetanovou omáčkou je opravdovou lahůdkou pro všechny, kdo mají rádi krémové těstovinové pokrmy. Poprvé jsem ho objevila na cestě do Itálie a od té doby je v mé kuchyni oblíbený. Kombinace sladké papriky, smetanové omáčky a aromatických těstovin je jedinečná a nepřekonatelná. Někdy přidávám opražené piniové oříšky, aby se zvýšila textura a chuť.

Cviklové těstoviny

Rychlé cviklové těstoviny

Těstoviny s houbovou omáčkou snadno připravíte za 30 minut

Tento recept na těstoviny s houbovou omáčkou je v mém kuchařském portfoliu oblíbený a patří k pokrmům, které vždy s radostí připravuji. Je rychlý a snadný na přípravu, ideální pro stresující všední dny, ale přesto plný chuti a požitku. Jako vášnivá milovnice hub jsem tento recept v průběhu let zdokonalila podle svých preferencí - určitě tento pokrm z těstovin s houbami vyzkoušejte!

Cuketové špagety s česnekem a parmezánem

Tento jednoduchý a lahodný recept kombinuje cuketové špagety, známé také jako zoodles, s bohatými chutěmi česneku a parmezánu. Toto jídlo je lehké, zdravé a ideální pro rychlé vegetariánské jídlo.

Špenátové tortellini pouze 5 ingrediencí

Tento recept jsem objevila před několika lety ve své oblíbené italské pekárně a od té doby jsem ho dělala mnohokrát. Špenátové tortellini jsou ideální pro vegetariány (můj manžel je jedním z nich) a dají se připravit kdykoli během roku. Moje rodina toto jídlo opravdu miluje a navíc se dá připravit za méně než hodinu z pouhých 5 ingrediencí!

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Cizrna

16 recepty

Masové pokrmy

1133 recepty

Dezert

1578 recepty

Zapečené

382 recepty

Snídaně

484 recepty

Oběd

2275 recepty

Mascarpone

99 recepty

Dorty

274 recepty