INZERCE

Rýžové nudle se zeleninou

Rýžové nudle jsou jedním z hlavních pokrmů orientální kuchyně. Připravili jsme si pro Vás recept na rýžové nudle se zeleninou, které Vám nezaberou více než 10 minut.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 200 g rýžových nudlí Přidáno do
  • 60 g cibule Přidáno do
  • 2 vejce Přidáno do
  • 6 lžic slunečnicový olej Přidáno do
  • 2 Lžíce Rýžové víno Přidáno do
  • maso Přidáno do
  • Zelenina Přidáno do
  • Sójová omáčka volitelně Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • Bílý pepř podle chuti Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Chcete-li připravit rýžové nudle s masem a zeleninou, nejprve namočte rýžové nudle do velkého množství vlažné vody asi na 30 minut

2. Krok

Mezitím si připravte ostatní ingredience: nakrájejte cuketu a mrkev na proužky.

3. Krok

Cibuli a vepřovou panenku také nakrájejte na proužky V pánvi wok na prudkém ohni rozehřejte 5 lžic oleje a přidejte cibuli.

4. Krok

Přidejte maso a 30 sekund ho opékejte. Přesuňte maso a cibuli stranou a vlijte rozšlehaná vejce. Pokračujte ve smažení po dobu 30 sekund.

5. Krok

Přidejte mrkev a cuketu a vařte minutu a půl. Nyní slijte rýžové nudle a přendejte je do pánve wok.

6. Krok

Dochuťte solí, pepřem a rýžovým vínem. Pokud chcete, můžete v této fázi přidat také sójovou omáčku: důležité je to udělat během vaření, a ne až když je pokrm hotový.

7. Krok

Pokračujte ve smažení asi 5 minut, dokud nudle nezměknou a nebudou bledé. Nakonec přidejte lžíci oleje ze semínek při vypnutém ohni, díky němu budou nudle lesklé a zářivé. Dobře promíchejte a rýžové nudle s masem a zeleninou ihned podávejte!

Podobné recepty

Iwa
Iwa
Náhled receptu Kuřecí nudle po čínsku
Videorecept

Kuřecí nudle po čínsku

Rychle připravené čínské kuřecí nudle se zeleninou a omáčkou.

Banánovo-jablečné palačinky

Recept na rychlé a naše oblíbené banánovo-jablečné palačinky, které připravuji pro své děti.

Placky z mouky

Jednoduchý a rychlý recept na tradiční české placky z mouky a vody. Skvělá večeře nebo snídaně, kterou si oblíbí celá rodina. Placky jsou krásně křupavé a jemně kynuté. Podávejte je samotné, s marmeládou, ovocem nebo třeba se slaninou.

Lívance z vloček

Chutné a zdravé lívance, které dokonale nahradí klasické palačinky z mouky. Ideální volba pro snídani nebo jako rychlé občerstvení během dne.

Bun bo nam bo recept

Bun bo nam bo je tradiční vietnamské jídlo, které kombinuje výrazné chutě hovězího masa, čerstvých bylinek a vývaru. Troufáte si recept bun bo nam bopřipravit?

Tvarohové palačinky

Tyto tvarohové palačinky ráda připravuji svým dětem k snídani. Jejich příprava je neuvěřitelně snadná a jejich chuť je neméně lahodná. Vlastně vždycky dbám na to, aby byly přiměřeně nadýchané a lehké.

Svíčková naložená přes noc

Svíčková naložená přes noc je pokrm, který získává na intenzitě chuti a měkčí konzistenci díky tomu, že se maso marinuje v omáčce přes noc, což přináší bohatší a vyváženější gastronomický zážitek.

Podobné recepty

Iwa
Iwa
Náhled receptu Kuřecí nudle po čínsku
Videorecept

Kuřecí nudle po čínsku

Rychle připravené čínské kuřecí nudle se zeleninou a omáčkou.

Banánovo-jablečné palačinky

Recept na rychlé a naše oblíbené banánovo-jablečné palačinky, které připravuji pro své děti.

Placky z mouky

Jednoduchý a rychlý recept na tradiční české placky z mouky a vody. Skvělá večeře nebo snídaně, kterou si oblíbí celá rodina. Placky jsou krásně křupavé a jemně kynuté. Podávejte je samotné, s marmeládou, ovocem nebo třeba se slaninou.

Lívance z vloček

Chutné a zdravé lívance, které dokonale nahradí klasické palačinky z mouky. Ideální volba pro snídani nebo jako rychlé občerstvení během dne.

Bun bo nam bo recept

Bun bo nam bo je tradiční vietnamské jídlo, které kombinuje výrazné chutě hovězího masa, čerstvých bylinek a vývaru. Troufáte si recept bun bo nam bopřipravit?

Tvarohové palačinky

Tyto tvarohové palačinky ráda připravuji svým dětem k snídani. Jejich příprava je neuvěřitelně snadná a jejich chuť je neméně lahodná. Vlastně vždycky dbám na to, aby byly přiměřeně nadýchané a lehké.

Svíčková naložená přes noc

Svíčková naložená přes noc je pokrm, který získává na intenzitě chuti a měkčí konzistenci díky tomu, že se maso marinuje v omáčce přes noc, což přináší bohatší a vyváženější gastronomický zážitek.

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Masové pokrmy

1090 recepty

Snídaně

448 recepty

Saláty

199 recepty

Zapečené

377 recepty

Oběd

2171 recepty

Pečivo

475 recepty

Dorty

256 recepty