INZERCE

Rychlý buřtguláš

Česká klasika, tou je tento nejlepší buřtguláš! Pochutná si celá rodina a recept je vhodný jak na oběd, tak na večeři.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 6 buřtů Přidáno do
  • 1 cibule Přidáno do
  • 2 Lžíce oleje Přidáno do
  • 2 lžičky mleté sladké papriky Přidáno do
  • 1 lžička kmínu Přidáno do
  • 1 lžička česneku v prášku Přidáno do
  • 400 g rajčat z konzervy Přidáno do
  • 200 ml vývaru Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • pepř Přidáno do
  • Čerstvá petrželka nebo koriandr Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Jako první buřty nakrájejte na plátky tlusté přibližně 1 cm.

2. Krok

Na pánvi rozehřejte olej a osmahněte na něm cibuli pěkně do zlatova.

3. Krok

Přidejte mletou sladkou papriku, kmín a česnek v prášku (nebo česnek). Promíchejte a nechte vše chvilku osmažit, dokud koření neuvolní svou vůni.

4. Krok

Přidejte nakrájené buřty a opečte je z obou stran, aby získaly zlatavou barvu.

5. Krok

Přidejte nasekaná rajčata z konzervy a také vývar.

6. Krok

Promíchejte a nechte směs povařit cca 10-15 minut, aby se všechny chutě propojily a omáčka zhoustla.

7. Krok

Ochutnejte guláš a případně přidejte sůl a pepř dle své chuti.

8. Krok

Na závěr posypte guláš nasekanou petrželkou či koriandrem pro osvěžující zeleň.

9. Krok

Recept na buřtguláš je u konce!

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

132 recepty

Brokolice

74 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

551 recepty

Dýně

51 recepty

Saláty

271 recepty

Pomazánky

201 recepty

Dršťky

118 recepty

Čočka

38 recepty

Celer

145 recepty