INZERCE

Rychlý buřtguláš

Česká klasika, tou je tento nejlepší buřtguláš! Pochutná si celá rodina a recept je vhodný jak na oběd, tak na večeři.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 6 buřtů Přidáno do
  • 1 cibule Přidáno do
  • 2 Lžíce oleje Přidáno do
  • 2 lžičky mleté sladké papriky Přidáno do
  • 1 lžička kmínu Přidáno do
  • 1 lžička česneku v prášku Přidáno do
  • 400 g rajčat z konzervy Přidáno do
  • 200 ml vývaru Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • pepř Přidáno do
  • Čerstvá petrželka nebo koriandr Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Jako první buřty nakrájejte na plátky tlusté přibližně 1 cm.

2. Krok

Na pánvi rozehřejte olej a osmahněte na něm cibuli pěkně do zlatova.

3. Krok

Přidejte mletou sladkou papriku, kmín a česnek v prášku (nebo česnek). Promíchejte a nechte vše chvilku osmažit, dokud koření neuvolní svou vůni.

4. Krok

Přidejte nakrájené buřty a opečte je z obou stran, aby získaly zlatavou barvu.

5. Krok

Přidejte nasekaná rajčata z konzervy a také vývar.

6. Krok

Promíchejte a nechte směs povařit cca 10-15 minut, aby se všechny chutě propojily a omáčka zhoustla.

7. Krok

Ochutnejte guláš a případně přidejte sůl a pepř dle své chuti.

8. Krok

Na závěr posypte guláš nasekanou petrželkou či koriandrem pro osvěžující zeleň.

9. Krok

Recept na buřtguláš je u konce!

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

129 recepty

Dorty

316 recepty

Rýže

175 recepty

Dýně

50 recepty

Sušenky

20 recepty

V páře

213 recepty

Pečivo

521 recepty

Masové pokrmy

1368 recepty

Saláty

265 recepty

Oběd

2783 recepty

Bezmasé pokrmy

1331 recepty