INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/c4vgxrLoqzvvzrRON5So/a88ac5772d06f74a202bf8bc628697.jpeg)
Zdroj: Canva
Pevný krém z mascarpone
Znáte mascarpone? Tento italský krém, který se hodí do několika skvělých rceptů? V tomto receptu si ukážeme, jak připravit pevný krém z mascarpone a šlehačky.
INZERCE
Ingredience
porce
1
- 250 g mascarpone
- 100 ml šlehačky
- 2 Lžíce cukru moučka
- 1 čajová lžička vanilkového extraktu
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
80 min.
1. Krok
Prvně do mísy nalijte šlehačku a přidejte cukr moučka.
2. Krok
Šlehačku vyšlehejte na středně tvrdý šlehač.
3. Krok
Přidejte mascarpone a vanilkový extrakt do šlehačky.
4. Krok
Pomalu a opatrně promíchejte šlehačku s mascarpone, dokud nevznikne hladký a pevný krém.
5. Krok
Hotový nejlepší krém z mascarpone dejte do chladničky a nechte jej vychladnout minimálně na 1 hodinu.