INZERCE

Zdroj: Canva

Pevný krém z mascarpone

Znáte mascarpone? Tento italský krém, který se hodí do několika skvělých rceptů? V tomto receptu si ukážeme, jak připravit pevný krém z mascarpone a šlehačky.

INZERCE

Ingredience

porce
1
  • 250 g mascarpone Přidáno do
  • 100 ml šlehačky Přidáno do
  • 2 Lžíce cukru moučka Přidáno do
  • 1 čajová lžička vanilkového extraktu Přidáno do
INZERCE

Postup

80 min.
1. Krok

Prvně do mísy nalijte šlehačku a přidejte cukr moučka.

2. Krok

Šlehačku vyšlehejte na středně tvrdý šlehač.

3. Krok

Přidejte mascarpone a vanilkový extrakt do šlehačky.

4. Krok

Pomalu a opatrně promíchejte šlehačku s mascarpone, dokud nevznikne hladký a pevný krém.

5. Krok

Hotový nejlepší krém z mascarpone dejte do chladničky a nechte jej vychladnout minimálně na 1 hodinu.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Masové pokrmy

1262 recepty

Dezert

1769 recepty

Mascarpone

114 recepty

Bezmasé pokrmy

1159 recepty

Cuketa

86 recepty

Zapečené

407 recepty

Oběd

2540 recepty

Dorty

322 recepty

Saláty

244 recepty