INZERCE

Zdroj: milanfoto from Getty Images

Marinované vepřové řízky

Chutné a šťavnaté marinované vepřové řízky, které jsou obzvláště oblíbené během grilovací sezóny. Tyto kořeněné řízky jsou nejlepší, pokud se marinují přes noc, což jim dá dostatek času na vstřebání všech chutných chutí marinády.

INZERCE

Ingredience

porce
4

Řízek

  • 4 Kusy Vepřové řízky Přidáno do

Marináda

  • 2 stroužky česnek Přidáno do
  • 60 ml Sójová omáčka Přidáno do
  • 60 ml olivový olej Přidáno do
  • 1 čajová lžička Mladá paprika Přidáno do
  • 1 čajová lžička mletý černý pepř Přidáno do
  • 1 čajová lžička Rozmarýn Přidáno do
  • 1 čajová lžička Tymián Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

180 min.
1. Krok

Nejprve připravte marinádu. Do mixéru přidejte stroužky česneku, sójovou omáčku, olivový olej, mletou papriku, mleté černé pepře, rozmarýn a tymián. Vše důkladně rozmixujte.

2. Krok

Vepřové řízky omyjte a osušte. Poté je položte do mísy a přelijte marinádou. Aby marináda pronikla do masa, nechte řízky marinovat alespoň 3 hodiny, ale nejlépe přes noc.

3. Krok

Po marinování rozehřejte gril. Řízky přeneste na gril a grilujte je z obou stran přibližně 5-7 minut nebo dokud nejsou hotové podle vaší chuti. Nezapomeňte řízky během grilování otočit.

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

134 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

570 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1422 recepty

Saláty

274 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image Iwa

Marinované vepřové řízky

Chutné a šťavnaté marinované vepřové řízky, které jsou obzvláště oblíbené během grilovací sezóny. Tyto kořeněné řízky jsou nejlepší, pokud se marinují přes noc, což jim dá dostatek času na vstřebání všech chutných chutí marinády.

180
Zápis
4
Počet porcí
Postup
1. Krok

Nejprve připravte marinádu. Do mixéru přidejte stroužky česneku, sójovou omáčku, olivový olej, mletou papriku, mleté černé pepře, rozmarýn a tymián. Vše důkladně rozmixujte.

2. Krok

Vepřové řízky omyjte a osušte. Poté je položte do mísy a přelijte marinádou. Aby marináda pronikla do masa, nechte řízky marinovat alespoň 3 hodiny, ale nejlépe přes noc.

3. Krok

Po marinování rozehřejte gril. Řízky přeneste na gril a grilujte je z obou stran přibližně 5-7 minut nebo dokud nejsou hotové podle vaší chuti. Nezapomeňte řízky během grilování otočit.

Ingredience
Řízek
4 Kusy
Vepřové řízky
Marináda
2 stroužky
česnek
60 ml
Sójová omáčka
60 ml
olivový olej
1 čajová lžička
Mladá paprika
1 čajová lžička
mletý černý pepř
1 čajová lžička
Rozmarýn
1 čajová lžička
Tymián