INZERCE

Maďarský guláš

Existuje mnoho receptů na originální maďarský guláš. Pro nás je pravý maďarský guláš mírně pikantní a krásně tmavý.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 1 kg hovězí maso vpředu Přidáno do
  • 112 pl sádlo Přidáno do
  • 12 kg cibule Přidáno do
  • 1 kl mletý kmín Přidáno do
  • 12 kl mletý černý pepř Přidáno do
  • 1 pl rajčatové pyré Přidáno do
  • 1 kl česnekový prášek Přidáno do
  • 4 kl mletá sladká paprika Přidáno do
  • Štipka Mleté pálivé papriky Přidáno do
  • 1 sušené pálivé papriky Přidáno do
  • 1 l hovězí vývar Přidáno do
  • sůl Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

90 min.
1. Krok

Abychom ušetřili čas, používáme při vaření tlakový hrnec. V hrnci rozehřejeme sádlo. Přidáme nakrájenou cibuli a začneme ji opékat opravdu do tmava. Cibule musí pořádně zkaramelizovat, abychom měli dobrý základ.

2. Krok

K hnědé cibuli přidejte na kostičky nakrájené hovězí maso a osmahněte je. Když maso zhnědne, přidejte všechno koření a osolte. Přidejte rajčatový protlak, promíchejte a zalijte vývarem.

3. Krok

Tlakový hrnec uzavřete a vařte asi 20 minut, aby maso změklo. Pokud se vám omáčka zdá příliš řídká, zahustěte ji nálevem.

4. Krok

Maďarský guláš s knedlíkem chutná nejlépe.

INZERCE

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

134 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

570 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1421 recepty

Saláty

274 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image TASTElist

Maďarský guláš

Existuje mnoho receptů na originální maďarský guláš. Pro nás je pravý maďarský guláš mírně pikantní a krásně tmavý.

90
Zápis
4
Počet porcí
Postup
1. Krok

Abychom ušetřili čas, používáme při vaření tlakový hrnec. V hrnci rozehřejeme sádlo. Přidáme nakrájenou cibuli a začneme ji opékat opravdu do tmava. Cibule musí pořádně zkaramelizovat, abychom měli dobrý základ.

2. Krok

K hnědé cibuli přidejte na kostičky nakrájené hovězí maso a osmahněte je. Když maso zhnědne, přidejte všechno koření a osolte. Přidejte rajčatový protlak, promíchejte a zalijte vývarem.

3. Krok

Tlakový hrnec uzavřete a vařte asi 20 minut, aby maso změklo. Pokud se vám omáčka zdá příliš řídká, zahustěte ji nálevem.

4. Krok

Maďarský guláš s knedlíkem chutná nejlépe.

Ingredience
1 kg
hovězí maso vpředu
112 pl
sádlo
12 kg
cibule
1 kl
mletý kmín
12 kl
mletý černý pepř
1 pl
rajčatové pyré
1 kl
česnekový prášek
4 kl
mletá sladká paprika
Štipka
Mleté pálivé papriky
1
sušené pálivé papriky
1 l
hovězí vývar
sůl