INZERCE
Krémové houby s rajčaty

Krémové houby s rajčaty

Velmi jednoduché a rychlé jídlo, které určitě dokáže uspokojit i zatvrzelé masáky. Pokud jste zrovna nenasbírali nějaké houby v lese a nebo nečerpáte z mrazákových zásob, tak vřele doporučuji použít houbu portobello, tato houba je velmi chutná, jedná se o

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 400 g hub potro bello hlíva hřib pravý Přidáno do
  • 1 cuketa nakrájená na malé kousky Přidáno do
  • 1 větší cibuli na kolečka Přidáno do
  • 4 šery rajčata Přidáno do
  • čili vločky Přidáno do
  • sůl smítka dobromysli Přidáno do
  • 3 lžíce nadrobno nasekané zelené petrželky Přidáno do
  • 2 stroužky česneku nebo lžíce česnekového másla Přidáno do
  • 50 ml olivového oleje Přidáno do
  • 200 ml smetany tuku Přidáno do
  • 150 ml vody já používám Pí vodu BCS Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

40 min.
1. Krok

1.Na pánvi se širokým dnem rozehřejte olivový olej a dejte na 4 -5’ restovat houby, cibuli, česnek a cuketu. Přidejte rajčata, okořeňte solí, čili vločky, dobromysl a pokračujte ještě 2 -3’ v restování.

2. Krok

2. Přidejte smetanu, nadrobno nasekané petrželky, vodu a nechte cca 15’ podusit. Dochuťte a podávejte s rýži, těstovinami nebo třeba batátovou kaší.

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

135 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

570 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1423 recepty

Saláty

274 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image VarimesMony

Krémové houby s rajčaty

Velmi jednoduché a rychlé jídlo, které určitě dokáže uspokojit i zatvrzelé masáky. Pokud jste zrovna nenasbírali nějaké houby v lese a nebo nečerpáte z mrazákových zásob, tak vřele doporučuji použít houbu portobello, tato houba je velmi chutná, jedná se o

40
Zápis
4
Počet porcí
Postup
1. Krok

1.Na pánvi se širokým dnem rozehřejte olivový olej a dejte na 4 -5’ restovat houby, cibuli, česnek a cuketu. Přidejte rajčata, okořeňte solí, čili vločky, dobromysl a pokračujte ještě 2 -3’ v restování.

2. Krok

2. Přidejte smetanu, nadrobno nasekané petrželky, vodu a nechte cca 15’ podusit. Dochuťte a podávejte s rýži, těstovinami nebo třeba batátovou kaší.

Ingredience
400 g
hub potro bello hlíva hřib pravý
1
cuketa nakrájená na malé kousky
1
větší cibuli na kolečka
4
šery rajčata
čili
vločky
sůl smítka dobromysli
3
lžíce nadrobno nasekané zelené petrželky
2
stroužky česneku nebo lžíce česnekového másla
50 ml
olivového oleje
200 ml
smetany tuku
150 ml
vody já používám Pí vodu BCS