INZERCE

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš je tradiční pokrm, který se připravuje v kotlíku na otevřeném ohni nebo ve velkém hrnci přímo na sporáku.

INZERCE

Ingredience

porce
8
  • 800 g hovězího masa Přidáno do
  • 2 kus cibule Přidáno do
  • 2 stroužky česneku Přidáno do
  • 2 ks papriky Přidáno do
  • 2 Lžíce rajčatového protlaku Přidáno do
  • 1 Lžíce mleté sladké papriky Přidáno do
  • 1 Lžíce kmínu Přidáno do
  • 1 Lžíce majoránky Přidáno do
  • sůl a pepř podle chuti Přidáno do
INZERCE

Postup

120 min.
1. Krok

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na menší kousky.

2. Krok

Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na drobné kousky. Papriky nakrájíme na proužky.

3. Krok

Do kotlíku nalijeme olej a na středním ohni rozpálíme.

4. Krok

Do rozpáleného oleje přidáme cibuli a česnek a restujeme, dokud nezezlátnou.

5. Krok

Následně přidáme maso a restujeme do hnědé barvy.

6. Krok

Přidáme papriky, sladkou papriku, kmín, majoránku, sůl a pepř a vše promícháme.

7. Krok

Poté přidáme rajčatový protlak a vodu a vaříme na středně silném ohni zhruba na 2 hodiny.

8. Krok

V průběhu vaření přidáváme vodu podle potřeby a občas promícháme.

9. Krok

Když masu zbude zhruba posledních 30 minut, přidáme očištěné a nakrájené brambory.

10. Krok

Gulaš podle chuti osolíme a opepříme.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

129 recepty

Dorty

316 recepty

Dýně

50 recepty

Rýže

175 recepty

Sušenky

20 recepty

Saláty

265 recepty

V páře

213 recepty

Oběd

2783 recepty

Pečivo

521 recepty

Masové pokrmy

1368 recepty

Bezmasé pokrmy

1331 recepty