INZERCE

Zdroj: ratmaner from Getty Images

Kečup z dýně

Domácí ketchup z dýně s přídavkem kořeněných koření. Ideální doplněk k masu a sendvičům.

INZERCE

Ingredience

porce
10

Hlavní složky

  • 1 Velká dýně Přidáno do
  • 500 g cukr Přidáno do
  • 100 mililitry vinný ocet Přidáno do

Koření

  • 1 čajová lžička skořice Přidáno do
  • 1 čajová lžička Hřebíček Přidáno do
  • sůl a pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Dýni oloupej, nakrájej na kostky, vyndej semenné důlky. Umístěte nakrájenou dýni do velkého hrnce.

2. Krok

Přidejte do hrnce cukr, ocet a všechna koření. Promíchejte.

3. Krok

Vařte na středním ohni asi hodinu, dokud dýně nezměkne a omáčka nezhoustne.

4. Krok

Přelij horký kečup do čistých sklenic a okamžitě uzavři. Nechej vychladnout.

5. Krok

Uložte na chladném místě. Dobrou chuť!

Podobné recepty

Tradiční dušený špenát s česnekem

Tento recept na dušený špenát je jednoduchý a rychlý, ale plný chuti. Je skvělý jako příloha k masu nebo jako samostatný pokrm s trochou kvalitního sýra.
doma_u_katky
doma_u_katky
Náhled receptu Brambory v troubě
Photorecipe

Brambory v troubě

Křupavé pečené brambory s dresinkem a lehkým salátem.

Chlupatý knedlík

Tradiční český chlupatý knedlík, kteřý je ideální jako příloha k masovým pokrmům nebo jen tak s máslem a cukrem.

Pikantní zelené fazolky

Tento recept na pikantní zelené fazolky je naprosto skvělý pro milovníky pikantního jídla a je doslova hotový za pár minut. Toto jídlo je bohaté na vlákninu, vitaminy A, K a obsahuje také mnoho dalších živin. Ideální jako příloha k masu nebo rybě nebo jako samostatné jídlo skvělé pro vegetariány a vegany.

Základní kořeněné indické brambory

Tento jednoduchý, ale přesto chutný pokrm vařila a zdokonalovala moje rodina po celé generace. Dobře se kombinuje s jednoduchým dalem nebo tvarohovou raitou.

Bramborová kaše - jemná a hedvábná

Bramborová kaše je klasika vhodná jako příloha k mnoha pokrmům. Je snadná a rychlá na přípravu, takže to je skvělá volba i pro úplné začátečníky.

Kukuřičná polenta a její základní příprava

Polenta je vynikající příloha, která je snadná na přípravu.

Dýňový kompot

Tento recept vychází z tradice, ale obsahuje několik mála inovací, které vytvářejí nejen lahodný, ale také zdravý kompot.

Podobné recepty

Tradiční dušený špenát s česnekem

Tento recept na dušený špenát je jednoduchý a rychlý, ale plný chuti. Je skvělý jako příloha k masu nebo jako samostatný pokrm s trochou kvalitního sýra.
doma_u_katky
doma_u_katky
Náhled receptu Brambory v troubě
Photorecipe

Brambory v troubě

Křupavé pečené brambory s dresinkem a lehkým salátem.

Chlupatý knedlík

Tradiční český chlupatý knedlík, kteřý je ideální jako příloha k masovým pokrmům nebo jen tak s máslem a cukrem.

Pikantní zelené fazolky

Tento recept na pikantní zelené fazolky je naprosto skvělý pro milovníky pikantního jídla a je doslova hotový za pár minut. Toto jídlo je bohaté na vlákninu, vitaminy A, K a obsahuje také mnoho dalších živin. Ideální jako příloha k masu nebo rybě nebo jako samostatné jídlo skvělé pro vegetariány a vegany.

Základní kořeněné indické brambory

Tento jednoduchý, ale přesto chutný pokrm vařila a zdokonalovala moje rodina po celé generace. Dobře se kombinuje s jednoduchým dalem nebo tvarohovou raitou.

Bramborová kaše - jemná a hedvábná

Bramborová kaše je klasika vhodná jako příloha k mnoha pokrmům. Je snadná a rychlá na přípravu, takže to je skvělá volba i pro úplné začátečníky.

Kukuřičná polenta a její základní příprava

Polenta je vynikající příloha, která je snadná na přípravu.

Dýňový kompot

Tento recept vychází z tradice, ale obsahuje několik mála inovací, které vytvářejí nejen lahodný, ale také zdravý kompot.

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Cizrna

16 recepty

Masové pokrmy

1133 recepty

Dezert

1578 recepty

Zapečené

382 recepty

Snídaně

484 recepty

Oběd

2275 recepty

Mascarpone

99 recepty

Dorty

274 recepty