INZERCE

Zdroj: Pixabay

Kachna - pomalu pečená a krásně křupavá

Připravte si tento recept na kachnu - pomalu pečenou a krásně křupavou, která je ideální pro rodinnou večeři nebo hostinu.

INZERCE
Co si dát v neděli k obědu? 15+ fantastických receptů na nedělní oběd

Recept najdete v tomto článku

Co si dát v neděli k obědu? 15+ fantastických receptů na nedělní oběd

Ingredience

porce
8
  • 1 kachna asi kg Přidáno do
  • 2 stroužky česneku Přidáno do
  • 2 Lžíce oleje Přidáno do
  • 2 Lžíce Hořčice Přidáno do
  • 2 Lžíce Med Přidáno do
  • 1 Lžíce sůl Přidáno do
  • 1 Lžíce mletého pepře Přidáno do
  • 1 Lžíce majoránky Přidáno do
INZERCE

Postup

180 min.
1. Krok

Kachnu očistěte, opláchněte a vysušte.

2. Krok

V misce smíchejte cibuli, česnek, olej, hořčici, med, sůl, pepř a majoránku. Kachnu dobře potřete touto směsí.

3. Krok

Kachnu dejte do pekáče a pečte v předehřáté troubě při teplotě 150°C po dobu 3-4 hodin, nebo dokud nezměkne. Během pečení kachnu občas potírejte marinádou.

4. Krok

Kachnu vyjměte z trouby, nechte ji chvíli odpočinout a poté ji podávejte krásně křupavou.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Sušení

28 recepty

Rýže

176 recepty

Dršťky

118 recepty

Saláty

267 recepty

Mascarpone

131 recepty

Vánoční

84 recepty

Dýně

51 recepty

Snídaně

664 recepty

Oběd

2815 recepty

Pečivo

534 recepty

Masové pokrmy

1380 recepty