INZERCE

Zdroj: Pixabay

Kachna - pomalu pečená a krásně křupavá

Připravte si tento recept na kachnu - pomalu pečenou a krásně křupavou, která je ideální pro rodinnou večeři nebo hostinu.

INZERCE
Co si dát v neděli k obědu? 15+ fantastických receptů na nedělní oběd

Recept najdete v tomto článku

Co si dát v neděli k obědu? 15+ fantastických receptů na nedělní oběd

Ingredience

porce
8
  • 1 kachna asi kg Přidáno do
  • 2 stroužky česneku Přidáno do
  • 2 Lžíce oleje Přidáno do
  • 2 Lžíce Hořčice Přidáno do
  • 2 Lžíce Honey Přidáno do
  • 1 Lžíce sůl Přidáno do
  • 1 Lžíce mletého pepře Přidáno do
  • 1 Lžíce majoránky Přidáno do
INZERCE

Postup

180 min.
1. Krok

Kachnu očistěte, opláchněte a vysušte.

2. Krok

V misce smíchejte cibuli, česnek, olej, hořčici, med, sůl, pepř a majoránku. Kachnu dobře potřete touto směsí.

3. Krok

Kachnu dejte do pekáče a pečte v předehřáté troubě při teplotě 150°C po dobu 3-4 hodin, nebo dokud nezměkne. Během pečení kachnu občas potírejte marinádou.

4. Krok

Kachnu vyjměte z trouby, nechte ji chvíli odpočinout a poté ji podávejte krásně křupavou.

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Masové pokrmy

1175 recepty

Cizrna

17 recepty

Dezert

1636 recepty

Dorty

291 recepty

Snídaně

511 recepty

Smoothies

27 recepty

Pečení

1877 recepty

Rýže

155 recepty

Mascarpone

101 recepty