INZERCE
Jahodovo-meruňková bublanina se zakysanou kokosovou smetanou

Jahodovo-meruňková bublanina se zakysanou kokosovou smetanou

Bezlepková veganská ovocná bublanina.

INZERCE

Ingredience

porce
20

Těsto

  • 2 ks banán Přidáno do
  • 34 Pohár Třtinový cukr Přidáno do
  • 12 Pohár olej Přidáno do
  • 1 Pohár rostlinné mléko Přidáno do
  • 2 šálky veganská zakysaná smetana z kokosu Přidáno do
  • 2 šálky polohrubá kukuřičná mouka Přidáno do
  • 1 Pohár pohanková mouka Přidáno do
  • 1 čajová lžička Soda Přidáno do
  • 2 polévkové lžíce kypřicí prášek s vinným kamenem Přidáno do
  • 1 polévková lžíce Chia semínka Přidáno do

Část ze zakysané smetany

  • 2 šálky veganská zakysaná smetana z kokosu Přidáno do
  • 1 taška vanilkový puding Přidáno do
  • 2 polévkové lžíce rostlinné mléko Přidáno do
  • 2 polévkové lžíce cukr Přidáno do

Ovoce

  • Jahody Přidáno do
  • Meruňky Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Nejdříve si připravte těsto. V robotovi (nebo tyčovým mixérem) rozmixujte banány s cukrem. Směs vlijte do mísy. Postupně přidávejte ostatní suroviny na těsto. Vlijte do formy.

2. Krok

V misce smíchejte všechny suroviny na část se zakysanou smetanou. Lžícemi pokládejte na těsto.

3. Krok

Poté těsto poklaďte omytými a na menší kousky nakrájenými jahodami a meruňkami. Povrch můžete posypat třtinovým cukrem (není nutné).

4. Krok

Peče se cca 40 minut (průběžně kontrolujte špejlí) na cca 170 stupňů.

INZERCE

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

134 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

570 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1421 recepty

Saláty

274 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image gf_vegan_girl

Jahodovo-meruňková bublanina se zakysanou kokosovou smetanou

Bezlepková veganská ovocná bublanina.

30
Zápis
20
Počet porcí
Postup
1. Krok

Nejdříve si připravte těsto. V robotovi (nebo tyčovým mixérem) rozmixujte banány s cukrem. Směs vlijte do mísy. Postupně přidávejte ostatní suroviny na těsto. Vlijte do formy.

2. Krok

V misce smíchejte všechny suroviny na část se zakysanou smetanou. Lžícemi pokládejte na těsto.

3. Krok

Poté těsto poklaďte omytými a na menší kousky nakrájenými jahodami a meruňkami. Povrch můžete posypat třtinovým cukrem (není nutné).

4. Krok

Peče se cca 40 minut (průběžně kontrolujte špejlí) na cca 170 stupňů.

Ingredience
Těsto
2 ks
banán
34 Pohár
Třtinový cukr
12 Pohár
olej
1 Pohár
rostlinné mléko
2 šálky
veganská zakysaná smetana z kokosu
2 šálky
polohrubá kukuřičná mouka
1 Pohár
pohanková mouka
1 čajová lžička
Soda
2 polévkové lžíce
kypřicí prášek s vinným kamenem
1 polévková lžíce
Chia semínka
Část ze zakysané smetany
2 šálky
veganská zakysaná smetana z kokosu
1 taška
vanilkový puding
2 polévkové lžíce
rostlinné mléko
2 polévkové lžíce
cukr
Ovoce
Jahody
Meruňky