INZERCE
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/9PuMCIsExknM04uYzo3Q/d655b6bf74a01c2bea6a800d3ce965.jpeg)
Zdroj: unsplash
Hrachová kaše
K tradičním pokrmům české kuchyně patří také hrachová kaše. Obvykle se podává s vařeným uzeným masem nebo opečeným jiným druhem uzeniny (klobásy, špekáčky nebo párky). Na vrch hrachové kaše se dá osmažená cibulka a zajídá se krajícem čerstvého chleba.
      INZERCE
   
Ingredience
porce  
4
 - 2 Lžíce olivového oleje
- 1 Balení mrazeného hrášku
- 1 Svazek zelené cibule
- nakrájené
- 1 Svazek čerstvých mátových lístků
- 2 Lžíce máslo
- 2 Lžíce brown sugar v4
- a sůl pepř podle chuti
Nejnovější letáky
      INZERCE
   
Postup
 40 min.
1. Krok 
  Na velké pánvi rozehřejte na středním plameni olej. Přidejte mražený hrášek, zelenou cibulku a
2. Krok 
  Mátu; vařte a míchejte, dokud není hrášek horký a měkký, ale stále jasně zelený, 7 až 10 minut.
3. Krok 
  Nasypte do mísy a rozmačkejte, dokud nebude hrášek důkladně rozdrcený, ale stále mírně sypký. Přidejte máslo, hnědý cukr, sůl a pepř; míchejte, dokud se máslo nerozpustí a cukr nerozpustí.














































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/e-hUiHLEicRMDKuKnLtj/c84d991d7c1e9751ced9ae26739891.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/eOerOj_Vhm580WGyiKx_/a0645331b544b60060c3d807a7b563.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/ocEEovYEMU9O5v5OIfr0/c180ee22740ecd4dce4cdb2a795d05.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/wDkBXeaPmh3cXPO81Hh0/e3d43fefa4055ad0887b6e49fe57eb.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/mnPwxhXiEZ4RdvHL4Mgo/59cb6c3fc43d70f6de214378554d21.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/VQ4TDDz63iAZGjd6nZr5/cdde988bdf4543f274ca83edcfda5c.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/igo8Y9CtP4cig-4-eVZv/edd23d3ebaf33863f4ea8e967442c1.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/vI17gpctO3AUy8yKb9s7/b168f4e7704d0257482e94914eb3ec.jpeg)











