INZERCE

Zdroj: FB: Vaříme pečeme s chutí a společně

Hermelínová pomazánka

Tento recept na hermelínovou pomazánku je u mě doma absolútní hit. Je to rychlý a jednoduchý recept, který je skvělý jako předkrm nebo pohoštění na večírku.

INZERCE
Tyto pomazánky jsou ideální na čerstvý chléb a toasty! Úžasné kombinace chutí

Recept najdete v tomto článku

Tyto pomazánky jsou ideální na čerstvý chléb a toasty! Úžasné kombinace chutí

Ingredience

porce
4
  • 2 kus hermelíny Přidáno do
  • 4 stroužky česneku Přidáno do
  • 250 g eidamu Přidáno do
  • 2 hrnky majonézy Přidáno do
  • sůl a pepř podle chuti Přidáno do
  • 1 kus velká cibule Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Nejprve hermelíny nakrájíme na malé kostičky a dáme do mísy. Poté přidáme nastrouhaný eidam, což pomazánce dodá příjemnou konzistenci a svěží chuť.

2. Krok

Cibuli pokrájíme nadrobno a přidáme do mísy spolu se stroužky česneku, které jsem dříve pro změkčení a zesílení jejich chuti lehce na pánvi orestovala.

3. Krok

Majonézu rozmícháme s ostatními ingrediencemi, přidáme sůl a pepř podle chuti a vše pečlivě promícháme, aby se všechny chutě spojily.

4. Krok

Doporučuji pomazánku nechat alespoň hodinu odstát v lednici, abychom dosáhli harmonie chutí. Hermelínovou pomazánku podáváme s čerstvým chlebem.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Saláty

269 recepty

Dýně

51 recepty

Zelí

166 recepty

Mascarpone

132 recepty

Dršťky

118 recepty

Nepečené

202 recepty

Jablko

155 recepty

Rýže

176 recepty

Oběd

2825 recepty

Masové pokrmy

1386 recepty