INZERCE

Zdroj: milanfoto from Getty Images

Gulášová polévka s párkem

Vyzkoušejte klasickou gulášovou polévku obohacenou o výraznou chuť párku. Tato polévka je perfektní pro chladné dny a určitě vás zahřeje.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g hovězí maso Přidáno do
  • 2 ks cibule Přidáno do
  • 4 ks brambory Přidáno do
  • 4 ks párky Přidáno do
  • 2 Lžíce sádlo Přidáno do
  • 2 Lžíce Sladká paprika Přidáno do
  • 1 lžička Majoránka Přidáno do
  • 1 lžička kmín Přidáno do
  • 2 l voda Přidáno do
  • 2 Kusy bobkový list Přidáno do
  • 4 Kusy celý pepr Přidáno do
  • 2 Lžíce sůl Přidáno do
INZERCE

Postup

90 min.
1. Krok

Na sádle osmahněte nakrájenou cibuli dozlatova.

2. Krok

Přidejte nakrájené hovězí maso a restujte, dokud nebude maso z všech stran pevné.

3. Krok

Odstavte pánev z plotny a přidejte papriku, dobře promíchejte.

4. Krok

Přidejte vodu, bobkový list, pepř, majoránku a kmín. Dejte vše do většího hrnce a vařte pokryté asi hodinu.

5. Krok

Mezitím oloupejte brambory a nakrájejte je na kostky. Přidejte je do hrnce.

6. Krok

Nakrájejte párky na kolečka a také je přidávejte do hrnce. Vařte dalších 15 minut, nebo dokud nejsou brambory měkké.

7. Krok

Polévku dochuťte solí a podávejte horkou.

Podobné recepty

Veganský čočkový guláš

Tento hřejivý a výživný veganský čočkový guláš se stal v naší rodině naprosto oblíbeným! Stejně jako většina polévek a dušených pokrmů chutná ještě lépe druhý den, kdy se všechny chutě dobře rozvoní. Ale i když je čerstvě připravená, rozbuší se při ní srdce každého milovníka polévek.

Výborná gulášová polévka na Silvestra

Srdnatě pikantní gulášová polévka, která je perfektní na přežití Silvestrovské noci nebo na boj s kocovinou na Nový rok. Je bohatá na aroma papriky, tymiánu, majoránky a bobkového listu a připravuje se s bramborami, mrkví a samozřejmě hovězím masem.

Gulášová polévka z mletého masa recept

Rychlá gulášová polévka, která skvěle zahřeje.

Gulášová polévka

Recept na tradiční gulášovou polévku s bramborami a paprikou.

Portugalský guláš "Caldo verde"

Caldo Verde je tradiční portugalský guláš, který se vyznačuje jednoduchostí a použitím čerstvých surovin. Tento recept jsem připravovala mnohokrát a vždy je to lahůdka pro smysly. Silná chuť kapusty a choriza se doplňuje se zemitou dobrotou kaštanových brambor a vytváří pokrm, který je vydatný a povzbuzující zároveň.

Rosenkohlový guláš

Hřejivý a výživný rosenkohlový guláš, který je perfektní na studené zimní dny. Tento guláš je jednoduché jídlo, připravené z čerstvého růžičkového zelí, brambor a kostek šunky.

Vydatný gulášový recept

Gulášový guláš je jídlo, které v naší rodině rádi podáváme. Dělala jsem ho už nesčetněkrát a je to jídlo, které je obzvlášť dobré v chladných zimních dnech. Syté hovězí maso se vaří se zeleninou a rajčaty a vznikne vydatná polévka. I když příprava trvá déle, výsledek je přesvědčivý co do chuti i struktury.

Gulášová polévka

Hovězí guláš je polévka k hlavnímu jídlu - polévka pro hrdiny. Neděste se množství papriky - funguje, to vám slibujeme.

Podobné recepty

Veganský čočkový guláš

Tento hřejivý a výživný veganský čočkový guláš se stal v naší rodině naprosto oblíbeným! Stejně jako většina polévek a dušených pokrmů chutná ještě lépe druhý den, kdy se všechny chutě dobře rozvoní. Ale i když je čerstvě připravená, rozbuší se při ní srdce každého milovníka polévek.

Výborná gulášová polévka na Silvestra

Srdnatě pikantní gulášová polévka, která je perfektní na přežití Silvestrovské noci nebo na boj s kocovinou na Nový rok. Je bohatá na aroma papriky, tymiánu, majoránky a bobkového listu a připravuje se s bramborami, mrkví a samozřejmě hovězím masem.

Gulášová polévka z mletého masa recept

Rychlá gulášová polévka, která skvěle zahřeje.

Gulášová polévka

Recept na tradiční gulášovou polévku s bramborami a paprikou.

Portugalský guláš "Caldo verde"

Caldo Verde je tradiční portugalský guláš, který se vyznačuje jednoduchostí a použitím čerstvých surovin. Tento recept jsem připravovala mnohokrát a vždy je to lahůdka pro smysly. Silná chuť kapusty a choriza se doplňuje se zemitou dobrotou kaštanových brambor a vytváří pokrm, který je vydatný a povzbuzující zároveň.

Rosenkohlový guláš

Hřejivý a výživný rosenkohlový guláš, který je perfektní na studené zimní dny. Tento guláš je jednoduché jídlo, připravené z čerstvého růžičkového zelí, brambor a kostek šunky.

Vydatný gulášový recept

Gulášový guláš je jídlo, které v naší rodině rádi podáváme. Dělala jsem ho už nesčetněkrát a je to jídlo, které je obzvlášť dobré v chladných zimních dnech. Syté hovězí maso se vaří se zeleninou a rajčaty a vznikne vydatná polévka. I když příprava trvá déle, výsledek je přesvědčivý co do chuti i struktury.

Gulášová polévka

Hovězí guláš je polévka k hlavnímu jídlu - polévka pro hrdiny. Neděste se množství papriky - funguje, to vám slibujeme.

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Cizrna

16 recepty

Dezert

1578 recepty

Masové pokrmy

1133 recepty

Zapečené

382 recepty

Snídaně

484 recepty

Oběd

2275 recepty

Mascarpone

99 recepty

Pečivo

484 recepty