INZERCE

Guláš v chlebu

Guláš s chlebem je vynikající a výrazně prezentované jídlo, které uspokojí všechny milovníky mäsa. Je ideální na rodinné oslavy nebo grilování s přáteli.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 4 menší bochníky pečiva Přidáno do
  • 1 kg hovězího masa (lze také použít kuřecí nebo vepřové) Přidáno do
  • 2 cibule Přidáno do
  • 2 stroužky česneku Přidáno do
  • 3 Lžíce papriky Přidáno do
  • sůl a pepř podle chuti Přidáno do
  • 1 Lžíce kmínu Přidáno do
  • 1 Lžíce majoránky Přidáno do
  • 2 Lžíce hladké mouky Přidáno do
  • Másla na osmažení Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

120 min.
1. Krok

Nakrájejte maso na kostičky a osmažte je na pánvi s máslem, dokud nebudou hnědé.

2. Krok

Osmažené maso dejte do velkého hrnce a přidejte nakrájenou cibuli, česnek, papriku, sůl, pepř, kmín a majoránku. Dobře promíchejte.

3. Krok

Přidejte vodu tak, aby bylo maso zcela ponořené a vše vařte na středním ohni s pokličkou cca 1,5 hodiny, dokud maso nebude měkké.

4. Krok

Nakonec do guláše vmíchejte mouku rozpuštěnou v trošce vody a vařte dalších 10 minut, dokud se omáčka nezahustí.

INZERCE
5. Krok

Mezitím vydlabejte bochníky tak, aby zůstala tenká vrstva chleba ponechána na stranách a na dně.

6. Krok

Hotový guláš naplňte do připravených bochníků a podávejte.

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

134 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

570 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1422 recepty

Saláty

274 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image Adela_cooks

Guláš v chlebu

Guláš s chlebem je vynikající a výrazně prezentované jídlo, které uspokojí všechny milovníky mäsa. Je ideální na rodinné oslavy nebo grilování s přáteli.

120
Zápis
4
Počet porcí
Postup
1. Krok

Nakrájejte maso na kostičky a osmažte je na pánvi s máslem, dokud nebudou hnědé.

2. Krok

Osmažené maso dejte do velkého hrnce a přidejte nakrájenou cibuli, česnek, papriku, sůl, pepř, kmín a majoránku. Dobře promíchejte.

3. Krok

Přidejte vodu tak, aby bylo maso zcela ponořené a vše vařte na středním ohni s pokličkou cca 1,5 hodiny, dokud maso nebude měkké.

4. Krok

Nakonec do guláše vmíchejte mouku rozpuštěnou v trošce vody a vařte dalších 10 minut, dokud se omáčka nezahustí.

5. Krok

Mezitím vydlabejte bochníky tak, aby zůstala tenká vrstva chleba ponechána na stranách a na dně.

6. Krok

Hotový guláš naplňte do připravených bochníků a podávejte.

Ingredience
4 menší
bochníky pečiva
1 kg
hovězího masa (lze také použít kuřecí nebo vepřové)
2
cibule
2 stroužky
česneku
3 Lžíce
papriky
sůl a pepř podle chuti
1 Lžíce
kmínu
1 Lžíce
majoránky
2 Lžíce
hladké mouky
Másla na osmažení