INZERCE

Zdroj: Pixabay

Espresso káva máslová poleva a poleva

Kávový máslový krém je luxusní poleva, která dodá lahodnou chuť každému pečivu. Tato sladká směs másla, cukru a silného espressa vytváří krémovou a hladkou polevu s intenzivní kávovou chutí. Tento recept je ideální pro milovníky kávy a je naprosto úžasný pro polevu na dorty, cupcakes nebo sušenky.

INZERCE

Ingredience

porce
7
  • 1 šálek Nesolené máslo pokojové teploty Přidáno do
  • 312 šálky Moučkový cukr Přidáno do
  • 14 šálek Hustá smetana ke šlehání Přidáno do
  • 2 pl Espressa v prášku nebo silné vařené kávy Přidáno do
  • 1 čajová lžička čistý vanilkový extrakt Přidáno do
  • Špetka soli Přidáno do
INZERCE

Postup

20 min.
1. Krok

Rozpusťte espresso v prášku nebo nechte silnou uvařenou kávu vychladnout.

2. Krok

Máslo šlehejte elektrickým mixérem na střední rychlost, dokud nebude hladké a krémové (asi 2 minuty).

3. Krok

Snižte rychlost mixéru a postupně přidávejte moučkový cukr. Mixujte, dokud se všechen cukr a máslo zcela nespojí.

4. Krok

Vezměte espresso nebo vychlazenou kávu, vanilkový extrakt a smetanu a tuto směs pomalu vlijte do máslového krému a pokračujte v míchání.

5. Krok

Po přidání všech surovin zvyšte rychlost míchání a šlehejte směs, dokud nebude světlá a nadýchaná (asi 3-5 minut). Pokud je máslový krém příliš hustý, přidejte ještě trochu smetany. Pokud je příliš řídký, přidejte ještě trochu moučkového cukru.

6. Krok

Pro vyvážení sladkosti přidejte špetku soli nebo podle chuti a dobře promíchejte.

7. Krok

Kávový máslový krém je nyní připraven k použití na polevu dortů, cupcakes nebo čehokoli jiného!

Podobné recepty

Raw čokoládový puding

Vyskúšajte tento recept na lahodný a zdravý raw čokoládový puding. Puding je vyrobený z avokáda a kakaového prášku.

Jahodová náplň s mascarpone

Recept na jahodovou náplň s mascarpone, která je vhodná jako dezert nebo do dortů a moučníků.

Zmrzlinový pohár

Zmrzlinový pohár je symbolem osvěžení a potěšení, který láká svou lahodnou kombinací jemného krému a rozmanitých ovocných a čokoládových toppingů. Každá lžíce přináší do úst explozi chutí, které se harmonicky prolínají a tvoří dokonalou sladkou symfonii.

Banánovo-jahodové nanuky

Jste už někdy zkoušeli domácí nanuky? Je velmi jednoduché si je připravit. A navíc je to zdravé, protože přesně víte, co do nich dáváte. Tyto jsou s příchutí banánu a jahody, ale nemusíte se bát, pokud nemáte čerstvé jahody doma.

Směs na pečení ve sklenici na brownies: sladký domácí dárek

Tato směs na pečení ve sklenici na brownies je dárek z mé kuchyně. Je to můj osobní favorit, který ráda dělám znovu a znovu. Brownies z této směsi jsou neuvěřitelně vlhké, čokoládové a jednoduše se rozplývají na jazyku.

Poleva na zdobení perníčků

Co by to byly Vánoce bez zdobených perníčků. Tato poleva je jedna z těch, kterou používám nejčastěji. Je jemně sladká a krásně ztvrdne, takže perníčky mohou opravdu zářit na vánočním stromečku nebo na talíři pro návštěvy.

Domácí marcipán

Marcipán je oblíbenou pochoutkou po celém světě, zejména v Německu, kde nám babička vyráběla domácí marcipán. Tento jednoduchý recept je přesně ten, který už léta používám k výrobě marcipánu pro svou rodinu a přátele. I díky němu jsem si znovu prožila sladkou chuť svého dětství.

Domácí lámaná čokoláda jako dárek

Toto je jednoduchý recept na domácí lámanou čokoládu, který jsem v průběhu let zdokonalila. Je to fantastický způsob, jak vytvořit individuální, lahodné pochoutky, které jsou hitem pro dospělé i děti. Polevy můžete libovolně měnit - dodají čokoládě vlastní charakter - ideální vánoční dárek!

Podobné recepty

Raw čokoládový puding

Vyskúšajte tento recept na lahodný a zdravý raw čokoládový puding. Puding je vyrobený z avokáda a kakaového prášku.

Jahodová náplň s mascarpone

Recept na jahodovou náplň s mascarpone, která je vhodná jako dezert nebo do dortů a moučníků.

Zmrzlinový pohár

Zmrzlinový pohár je symbolem osvěžení a potěšení, který láká svou lahodnou kombinací jemného krému a rozmanitých ovocných a čokoládových toppingů. Každá lžíce přináší do úst explozi chutí, které se harmonicky prolínají a tvoří dokonalou sladkou symfonii.

Banánovo-jahodové nanuky

Jste už někdy zkoušeli domácí nanuky? Je velmi jednoduché si je připravit. A navíc je to zdravé, protože přesně víte, co do nich dáváte. Tyto jsou s příchutí banánu a jahody, ale nemusíte se bát, pokud nemáte čerstvé jahody doma.

Směs na pečení ve sklenici na brownies: sladký domácí dárek

Tato směs na pečení ve sklenici na brownies je dárek z mé kuchyně. Je to můj osobní favorit, který ráda dělám znovu a znovu. Brownies z této směsi jsou neuvěřitelně vlhké, čokoládové a jednoduše se rozplývají na jazyku.

Poleva na zdobení perníčků

Co by to byly Vánoce bez zdobených perníčků. Tato poleva je jedna z těch, kterou používám nejčastěji. Je jemně sladká a krásně ztvrdne, takže perníčky mohou opravdu zářit na vánočním stromečku nebo na talíři pro návštěvy.

Domácí marcipán

Marcipán je oblíbenou pochoutkou po celém světě, zejména v Německu, kde nám babička vyráběla domácí marcipán. Tento jednoduchý recept je přesně ten, který už léta používám k výrobě marcipánu pro svou rodinu a přátele. I díky němu jsem si znovu prožila sladkou chuť svého dětství.

Domácí lámaná čokoláda jako dárek

Toto je jednoduchý recept na domácí lámanou čokoládu, který jsem v průběhu let zdokonalila. Je to fantastický způsob, jak vytvořit individuální, lahodné pochoutky, které jsou hitem pro dospělé i děti. Polevy můžete libovolně měnit - dodají čokoládě vlastní charakter - ideální vánoční dárek!

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Masové pokrmy

1162 recepty

Cizrna

17 recepty

Dezert

1614 recepty

Snídaně

499 recepty

Dorty

289 recepty

Zapečené

388 recepty

Mascarpone

100 recepty

Pečení

1845 recepty