INZERCE

Domácí lučina z tvarohu a jogurtu

Domácí lučina je mírně kyselá, hladká a jemné chuti. Populární je zejména na Slovensku, ale postupem času si získala oblibu i u nás v Česku. Ideální je k pokrmům, které potřebují mírně kyselou příchuť.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 gramy cottage sýr Přidáno do
  • 1 ks jogurtu bílého Přidáno do
  • Sů podle chuti Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

10 min.
1. Krok

Tvaroh přelijte jogurtem a všechno důkladně promíchejte.

2. Krok

Směs dejte do vroucí vody a vařte asi 15 minut.

3. Krok

Poté směs scedíte přes plátěný nebo cedníkový sáček a nechte 2 dny zrát na chladném místě.

4. Krok

Po dvou dnech lučinu opět promíchejte a ochutnejte solí.

INZERCE

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

135 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

570 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1423 recepty

Saláty

274 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image Adela_cooks

Domácí lučina z tvarohu a jogurtu

Domácí lučina je mírně kyselá, hladká a jemné chuti. Populární je zejména na Slovensku, ale postupem času si získala oblibu i u nás v Česku. Ideální je k pokrmům, které potřebují mírně kyselou příchuť.

10
Zápis
4
Počet porcí
Postup
1. Krok

Tvaroh přelijte jogurtem a všechno důkladně promíchejte.

2. Krok

Směs dejte do vroucí vody a vařte asi 15 minut.

3. Krok

Poté směs scedíte přes plátěný nebo cedníkový sáček a nechte 2 dny zrát na chladném místě.

4. Krok

Po dvou dnech lučinu opět promíchejte a ochutnejte solí.

Ingredience
500 gramy
cottage sýr
1 ks
jogurtu bílého
Sů podle chuti