INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/2z4p2_omBEkduC9ET-Ji/676ec7013ee14f557f9a10b657afd6.jpeg)
Zdroj: Pixabay
Domácí kváskový chléb
Kváskový chléb je plný živin a má unikátní chuť. Navíc jej můžete snadno připravit doma.
INZERCE
Ingredience
porce
1
- 500 g hladké mouky
- 300 ml vlažné vody
- 1 Lžíce sůl
- 1 lžička cukru
- 1⁄4 Kostky droždí nebo 1 4 šálku aktivního kvásku
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
75 min.
Smíchejte mouku, cukr a sůl ve velké míse. Přidejte droždí nebo kvásek a vodu. Míchejte, dokud se všechny ingredience nespojí. Těsto nechte kynout na teplém místě po dobu 30-60 minut. Pečte v předehřáté troubě při 200°C po dobu 35-40 minut.