INZERCE

Zdroj: Canva

Dokonalý hovězí vývar, pomalu tažený

Hovězí vývar je základ mnoha pokrmů a vynikajících polévek. Připravte si perfektní silný, základem je ho dlouho táhnout, ideálně 6-8 hodin. Pomalu tažený vývar je typický pro různé země po celém světě, a je oblíbený pro svou chuť a nutriční hodnoty.

INZERCE
Co si dát v neděli k obědu? 15+ fantastických receptů na nedělní oběd

Recept najdete v tomto článku

Co si dát v neděli k obědu? 15+ fantastických receptů na nedělní oběd

Ingredience

porce
8
  • 2 kg hovězího kostí Přidáno do
  • 2 mrkve Přidáno do
  • 2 celerové klásky Přidáno do
  • 2 Lžíce sůl Přidáno do
  • 1 lžička černého pepře Přidáno do
  • 2 Lžíce oleje Přidáno do
  • 1 Lžíce octa Přidáno do
INZERCE

Postup

480 min.
1. Krok

Omyjte hovězí kosti a osušte je papírovou utěrkou.

2. Krok

V hrnci rozehřejte olej a orestujte kosti na vysoké teplotě po dobu 5-7 minut.

3. Krok

Přidejte nakrájené cibule, mrkve a celer, orestujte dalších 5 minut.

4. Krok

Přidejte ocet, sůl a pepř, zalijte vodou a přiveďte k varu.

5. Krok

Snižte teplotu a přiklopte poklicí, nechte vývar vařit na mírném plameni po dobu 6-8 hodin.

6. Krok

Poté vývar přeceďte přes plátýnko nebo síto.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Saláty

269 recepty

Dýně

51 recepty

Zelí

166 recepty

Mascarpone

132 recepty

Dršťky

118 recepty

Nepečené

202 recepty

Jablko

156 recepty

Oběd

2825 recepty

Čínský

7 recepty

Celer

143 recepty