INZERCE

Zdroj: botamochi from Getty Images

Dietní zelná polévka

Recept na dokonalou zelnou polévku, která je vhodná k obědu v období diety.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 1 ks Zelí Přidáno do
  • 1 ks cibule Přidáno do
  • 2 hřebíček Česnek Přidáno do
  • 1 ks mrkev Přidáno do
  • 1 ks Petržel Přidáno do
  • 1 ks celer Přidáno do
  • 2 pl oleje Přidáno do
  • 112 litrů vody Přidáno do
  • 2 ks bobkové listy Přidáno do
  • 5 ks Koření Přidáno do
  • Sůl a mletý černý pepř Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

45 min.
1. Krok

Očistěte, omyjte a nakrájejte zelí, cibuli, česnek, mrkev, petržel a celer. Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte nadrobno.

2. Krok

Cibuli a česnek osmahnu na oleji.

3. Krok

Přidám zeleninu a krátce ji podusím.

4. Krok

Zaliji vodou, přidám bobkové listy a koření. V případě potřeby polévku osolím a opepřím.

INZERCE
5. Krok

Vše jsem nechala společně vařit asi 30 minut. Polévka by měla být hotová, když je zelí měkké, ale stále křupavé.

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

134 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

570 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1422 recepty

Saláty

274 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image Iwa

Dietní zelná polévka

Recept na dokonalou zelnou polévku, která je vhodná k obědu v období diety.

45
Zápis
4
Počet porcí
Postup
1. Krok

Očistěte, omyjte a nakrájejte zelí, cibuli, česnek, mrkev, petržel a celer. Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte nadrobno.

2. Krok

Cibuli a česnek osmahnu na oleji.

3. Krok

Přidám zeleninu a krátce ji podusím.

4. Krok

Zaliji vodou, přidám bobkové listy a koření. V případě potřeby polévku osolím a opepřím.

5. Krok

Vše jsem nechala společně vařit asi 30 minut. Polévka by měla být hotová, když je zelí měkké, ale stále křupavé.

Ingredience
1 ks
Zelí
1 ks
cibule
2 hřebíček
Česnek
1 ks
mrkev
1 ks
Petržel
1 ks
celer
2 pl
oleje
112 litrů
vody
2 ks
bobkové listy
5 ks
Koření
Sůl a mletý černý pepř