INZERCE
Čokoládový dezert s třešněmi
Kombinace třešní a tmavé čokolády je perfektní. Tento dezert potěší všechny milovníky sladkého.
INZERCE
Ingredience
porce
2
- 200 ml sladká smetana
- 100 g hořkosladká čokoláda
- 1 vanilkový cukr
- čerstvé třešně
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
10 min.
1. Krok
Zahřejte smetanu, ale nevařte ji! Sundejte ji z plotny. Přidejte nahrubo nasekanou čokoládu a nechte ji ve horké smetaně rozpustit.
2. Krok
Přidejte vanilkový cukr a vše dobře promíchejte, až vznikne hladký krém.
3. Krok
Nechte krém zcela vychladnout a poté ho zakrytý dejte přes noc do lednice (alespoň na 6 hodin).
4. Krok
Pomocí cukrářského sáčku vrstvěte krém do skleniček: nejdřív krém, pak bohatě třešní, nakonec zase trochu krému. Ozdobte a podávejte 🤎