INZERCE

Brownies

Máte rádi čokoládové koláče? V tom případě se brownies – nebo také brownie – zařadí mezi oblíbené recepty. Uvnitř je krásně vláčný a na hoře má křupavou vrstvu… Už jen vydržet, dokud trochu vychladne!

INZERCE

Ingredience

porce
8
  • 112 šálku krystalového cukru Přidáno do
  • 34 hrnku hladké mouky Přidáno do
  • 23 šálku kakaového prášku Přidáno do
  • 12 šálku moučkového cukru Přidáno do
  • 12 šálku hořké čokolády Přidáno do
  • 34 lžičky mořské soli Přidáno do
  • 2 velká vejce Přidáno do
  • 12 extra šálku řepkového oleje nebo panenského olivového oleje Přidáno do
  • 2 Lžíce voda Přidáno do
  • 12 lžičky vanilky Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Předehřejte troubu na 160 °C. Misku na pečení lehce postříkejte sprejem na pečení a vyložte ji pergamenovým papírem.

2. Krok

Nastříkejte pergamenový papír.

3. Krok

Ve středně velké míse smíchejte cukr, mouku, kakaový prášek, moučkový cukr, čokoládové lupínky a sůl.

4. Krok

Ve velké míse vyšlehejte vejce, olivový olej, vodu a vanilku.

5. Krok

Suchou směs nasypte na mokrou a míchejte, dokud se nespojí.

6. Krok

Nalijte těsto do připravené formy (bude husté - to nevadí) a stěrkou uhlaďte povrch. Pečte 40 až 48 minut, nebo dokud se na párátko nevypíchne jen pár drobků (poznámka: je lepší vytáhnout brownies dříve, než je nechat příliš dlouho). Skladujte ve vzduchotěsné nádobě při pokojové

7. Krok

Teplotě až 3 dny. Tyto koláčky se také dobře mrazí!

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Masové pokrmy

1371 recepty

Rýže

175 recepty

Bezmasé pokrmy

1339 recepty

Oběd

2794 recepty

Dýně

51 recepty

Saláty

266 recepty

Omáčky

412 recepty

Těstoviny

301 recepty