Bryndza

Bryndza - chutné a jednoduché recepty

8 recepty

Hledáte tip na recept z kategorie bryndza? Pak jste tu správně! Zde najdete 8 skvělých receptů, z nichž si vybere zaručeně každý. Tyto recepty z kategorie bryndza se vám podaří zrealizovat do 15 - 120 minut. Každý recept vám poskytne konkrétní informace o postupu, počtu porcí a přesnějším času přípravy. Pokud si nemůžete vybrat z množství receptů, na tyto velmi populární - Pirohy Pohlreich, Pravé bramborové halušky s brynzou, Halušky s bryndzou recept, Brynzové halušky se slaninou.

Těstoviny s bryndzovou omáčkou

Vynikající slovenská klasika - těstoviny s bryndzovou omáčkou.

Nejlepší brynzové halušky

Tradiční a pro mě rozhodně nejlepší bryndzové halušky, jaké jsem kdy jedla.

Brynzová pomazánka s medvědím česnekem

Perfektní brynzová pomazánka s medvědím česnekem, která se skvěle hodí k víkendové snídani.

Pravé slovenské halušky s brynzou

Bryndzové halušky jsou klasickým slovenským národním jídlem. Tento tradiční pokrm se skládá z halušek ze surových brambor a bryndzy, což je speciální druh slovenského ovčího sýra. Jídlo se často podává s kousky slaniny.

Pirohy Pohlreich

Pirohy Pohlreich jsou jedinečné kulinářské dílo, s dnešní recept nese jméno renomovaného českého kuchaře Martina Pohlreicha.
Adela_cooks
Adela_cooks
Náhled receptu Brynzové halušky se slaninou
Videorecept

Brynzové halušky se slaninou

Připravte si nejoblíbenější slovenské jídlo u sebe doma! Brynzové halušky má rád nejen každý Slovák. Recept na brynzové halušky zvládne každý. Pojďme se na pravé slovenské brynzové halušky podívat!
Adela_cooks
Adela_cooks
Náhled receptu Halušky s bryndzou recept
Videorecept

Halušky s bryndzou recept

Slovenská klasika, to jsou halušky s bryndzou a slaninou! Máte na ně chuť? Pojďme si ukázat jednoduchý recept!

Pravé bramborové halušky s brynzou

Tradiční recept na pravé bramborové halušky s brynzou, který je typický pro slovenskou kuchyni. Je to jednoduchý a chutný pokrm, který je vynikající samotný, ale můžete ho použít také jako přílohu k masu nebo zeleninovému guláši.
INZERCE