INZERCE

Zdroj: Vedrana Sucic from Getty Images

Vepřové řízky v marinádě

Chutné a šťavnaté vepřové řízky namočené v marinádě. Perfektní volba pro rodinný oběd nebo večeři.

INZERCE

Ingredience

porce
4

Vepřové řízky

  • 4 kus Vepřové řízky Přidáno do

Marináda

  • 2 kus česnek Přidáno do
  • 1 čajová lžička Sušený rozmarýn Přidáno do
  • 1 čajová lžička sušený tymián Přidáno do
  • 2 PL Sójová omáčka Přidáno do
  • 2 PL olivový olej Přidáno do
  • 12 čajová lžička mletý černý pepř Přidáno do
  • 12 čajová lžička Sůl Přidáno do
INZERCE

Postup

120 min.
1. Krok

Připravte si maso a marinádu.

2. Krok

Maso potlukejte, aby bylo tenčí. Z obou stran ho osolte a opepřete.

3. Krok

V míse smíchejte prolisovaný česnek, rozmarýn, tymián, sójovou omáčku a olivový olej.

4. Krok

Steaky dejte do misky s marinádou a marinujte je alespoň 3 hodiny v lednici.

5. Krok

Po marinování řízky opečte na pánvi z obou stran do zlatova.

6. Krok

Podávejte s přílohou dle chuti.

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Masové pokrmy

1166 recepty

Cizrna

17 recepty

Dezert

1628 recepty

Snídaně

503 recepty

Mascarpone

100 recepty

Dorty

289 recepty

Zapečené

388 recepty

Pečení

1864 recepty

Rýže

151 recepty