INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/mln5rjyEDM2Y50kVViL0/769568d601b76e5eed2ad8bd71f205.jpeg)
Těstoviny s čedarovým krémem
Máte rádi čedar? Vyzkoušejte
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 250 g uvařených těstovin
- 4 velké žampiony
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- plátek masla
- 6 ks sušených rajčat naložených v oleji
- 1 pl rajčatového protlaku
- 100 ml bílého vína
- 200 ml smetany
- 4 plátky sýru čedar
- 2 tavené sýry čedar
- 4 plátky pancetty
- olivový olej
- sůl
- pepř
- Koriandr
- sušená drcená rajčata
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Nakrájenou pancettu orestujeme do zlatova na samostatné pánvi a necháme tak. Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené žampiony, máslo, rozmačkaný česnek. Lehce orestujeme a podlijeme vínem. Dusíme do změknutí. Přidáme protlak a nakrájená rajčata a zalijeme smetanou. Přidáme nakrájený plátkový sýr a měkký sýr. Pár minut provaříme. Dochutíme kořením a přidáme uvařené těstoviny, posypeme pancettou. Hotovo
2. Krok
Poznámka: omáčku osolíme jen lehce, protože pancetta je dostatečně slaná.